Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ésszerű az, ha 3....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ésszerű az, ha 3. tali után még mindig nem vagyok biztos benne, hogy kezdeményez beszélgetni velem?

Figyelt kérdés

Tali után másnap közvetlen beszélgettünk az ő részéről indult

de még mindig ez az érzés van bennem, hogy ha én nem kezdeményezek, akkor ő nem teszi (heti 1x találkoztunk az elmúlt 3 hétben)

főleg, hogy kövi tali a megszokott időben nem jó neki, ezért most rajta, áll, hogy rámír, hogy találkozunk e "ekkor vagy akkor" vagy sem

De még mindig nem érzem, azt, hogy biztosan meg fogja tenni, hanem amolyan pangást..

Eddig csak megöleltük egymást, semmi komolyabb fizikai kontaktus

25f

2018. nov. 27. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tali után ő keresett másnap, akkor miért gondolod, hogy érdektelen vagy neki?

A randiidőpont javaslatot te tedd meg, ne rá várj, az pont férfidolog. Mondj neki két időpontot, aztán ha egyik sem jó és érdekled akkor már valóban neki kell harmadikat mondani.

Az viszont hogy a harmadik randin se volt csók sem, nagyon rossz jel. A következő randin legalább öleld meg rendesen és egy szájrapuszit adj óvatosan, akár kérdezd meg, ha nem egyértelmű a helyzet. Ha nem akarja valamiért, akkor legalábbb megindokolja és eldöntheted, hogy érdemes-e több energiát fektetnetek az ismerkedésbe.

2018. nov. 27. 00:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Baromira nem éreztem, hogy bármi alkalom lett volna megcsókolnom, bár mikor elköszöntünk,

furcsán nézett, lehet, de nem jött le, hogy ez mivolt, siettem a vonatra

Heti 1x találkozunk, és irritál, hogy habár igen, megkeresett és kifejezte az érdeklődést, pont úgy ahogyan egy lány kifejezi amikor érdeklődik,

de az, hogy hét közben alig beszélünk chaten, mert ahogyan ő indokolta, személyesen preferálja, irritál és nem tudom mit gondoljak

Akarok adni neki még egy nagyon végső esélyt, ha itt nem lesz semmi akkor feladom

(nagyon pozitív élményem van vele kapcsolatban, csak ez a semmi fizaki kontaktus dolog nem értem, miért ilyen nehézkes)

2018. nov. 27. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Hát, te sem vagy épp a férfiak díszpéldánya. Elég töketlen vagy.
2018. nov. 27. 05:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz
2018. nov. 27. 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha első randin nincs csók, akkor az már eleve felejtős.
2018. nov. 27. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen megértem, hogy nem akar chatelni. Találkozni akar veled, a szemedbe akar nézni... és arra vár, hogy végre megcsókold.

Rajtad áll, hogy megragadod-e a kínálkozó lehetőséget, vagy elbaltázod a nőt.

2018. nov. 27. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!