Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 eves es 49 mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 eves es 49 mit gondoltok egy ilyen kapcsolatrol?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy ferfival.

Nagyon jo a kemia koztunk, nem csak szex teren.. nagyon kedvelem a karakteret, a szemelyiseget. Es ugy gondolom ez kolcsonos (elmondasa szerint is).

A szex eletunk, ahogy mondta, nem csak fizikai kapcsolat, erzelmi kotelek, jatek, orom es jatek.

Ugy erzem barmit el tudok mondani neki, legyen az szexualis fantazia, kellemetlen cselekmeny a multambol, barmi negativum ami az en szemelyemet erinti, es nem fog kiakadni…

A kapcsolatunk 70-80% szex, a maradek szorakozas, bohockodas, eves ivas, utazasokkal egybekotott felhotlen szex

Az egyetlen dolog, hogy nem korombeli. 1967-ben szuletett

26 eves vagyok

Mit gondoltok?

2 kerdesem van:

Altalaban mindig mindent o fizet, szeretnek beleadni, de nem engedi. Adjak megis eroszakosan?

Megy ez egy darabig, aztan gondolom lecsillapodik, utana mi lesz? Mi szokott lenni? Talal mast es elfelejtjuk egymast? Attol felek nekem nehezebb lesz.

2018. dec. 21. 18:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Irigykedsz 10-es? :D
2018. dec. 21. 20:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
@11: Nem, pusztán kíváncsiság. Kifejezetten érdekel, hogy a huszonéves nők miért 20-30 évvel idősebb férfiakban látják meg a férfit és miért nem a saját korosztályukban.
2018. dec. 21. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
73%

Köztem es a barátom között is pont ennyi a korkülönbség, csak mi idősebbek vagyunk. Nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást, és nálunk is nagyon domináns a szex.

Én ezért nem tartom a korkülönbség alapján problémásnak a kapcsolatot :)

Nálunk is mindig ő fizet és nem engedi, hogy én tegyem. Erőszakoskodni nem túl nőies. Én inkább úgy kompenzálok, hogy főzök, sütök neki amit szeret, és ahhoz persze én veszem meg az alapanyagokat. Vagy ha meglátok valamit, ami jó lenne neki, vagy örülne neki, megveszem.

2018. dec. 21. 21:03
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
@13: Csak ti rendes párkapcsolatban éltek, a kérdező saját bevallása szerint viszont ők az együtt töltött idő 70-80%-t szexszel töltik. Nem egy kategória vagytok.
2018. dec. 21. 21:08
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Ezt én se tudom megérteni, mi a jó nekik ennyivel idősebb férfiakban. Azt viszont annál inkább, hogy az idősebb férfiaknak mi a jó ebben. Fizetget ezt-azt, aztán ott a fullos csaj, akit megfektet. Még menőzni is lehet vele.

Amúgy tizenéves korom óta nyomulnak rám az ilyen apámkorú férfiak is, hát nekem sose volt bók.

2018. dec. 21. 21:09
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Kár volt itt feltenned a kérdést!

Itt, a GYIK-en MINDEN nő, 3 diplomás, sebész - NASA mérnök - informatikus.

Ha a pasid 2 nappal idősebb nálad, akkor te egy apakomplexusos vagy. Ha 2nappal fiatalabb, akkor pedofil, és ha 1 centivel alacsonyabb a pasid, az meg vérciki!

Ha pedig, csak annyi pénzt ad neked, amit a Tesco bevásárlókocsijába beteszel, na akkor aranyásó is vagy!

Ennyi! Ez a GYIK értékítélete!

2018. dec. 21. 21:15
 17/24 anonim ***** válasza:
16,ne beszélj marhaságot! Szerintem jogos a felháborodás, hogy egy fiatal lány még is mit akar az "apjától"? Ha szerinted ez normális és támogatni kellene, akkor ajánlom,hogy te is kezeltesd magad!
2018. dec. 21. 21:25
 18/24 A kérdező kommentje:

# kommunikacio

nagyon jo hallgatosag, nem unalmas, nincs olyan tema amirol ne lehetne vele ertelmesen, de megis humorosan eltarsalogni

# erett, intelligens, tisztaban van magaval, tudja mit akar, nem jatszik "parkapcsolatosdi" jatszmakat, nem trukkozik

# nem feltekeny, van onbizalma

# a penz nincs jelen a kapcsolatunkban, barmit barmikor barhova.. nem csinal belole problemat

egy 25-30-40 eves ferfi pont ezek ellentetje...

elso a munka, a karrierje, a penz, mit/mennyibe kerul, otthon lakik szulokkel vagy alberletben, gyakran feszult, hozza a kutya-macska jatszmakat, feltekenyseg es/vagy tobb tuzet tart/akar egyszerre....

2018. dec. 21. 22:26
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
Ha 67ben született akkor nem 49,hanem 51. Amugy a szeretőm is 51,en 29 vagyok. Hosszú távon nem kellene, mert bár nagyon vicces, jo humorú pasi, ráadásul jol is nez ki, mert magas, sportos, ápolt... Stb. De hosszu tavon kijönne az a rengeteg év különbség. Sztem szorakozz, erezd jol magad velw amig jól esik, de őt se hitegesd.
2018. dec. 21. 23:18
 20/24 anonim válasza:
75%

mielőtt még oxigénmaszkra lenne szükséged az ájuldozástól, egy ötvenéves öregember miatt, próbáld mondjuk megnézni azt is, hogy néz ki levetkőzve, mennyire hullott már ki a haja, és stb.

senkit nem érdekel egy középcsúnyácska 26 éves nő, aki nagypapákkal malackodik, és azt hiszi, hogy most az univerzum középpontja lett, mert kiírt egy semmilyen butaságot gyakorin

2018. dec. 22. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!