Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő, mikor jut el ide?
Milyen életszakaszban és/vagy események hatására jut el oda, hogy rájöjjön, igenis számít a pasi pénze?
Azaz, hiába néz ki úgy a Józsi, mint RájenGoszlingh, ha csak egy vágóhídi bélmosó? Hiába baromi vagány TibYkeHH a 34 éves BMW M3-al, a bőrjakóban, attól még nem kap lakáshitelt a bankban. Hiába olyan sármos a főnök, mint Hjudzsekmen, ha soha nem hagyja el a feleségét, és nekem egyedül sosem lesz pénzem gyereket felnevelni, ezért kell egy férfi? Vagy, hogy a falubikája Zsolti az ágyban jó, de mivel csak bizti őr a madarasteszkóban, nos a kettőnk pénze nem lesz elég a szüleim halála után a ház fenntartására és pláne nem pujákra.
(Persze tudom, az itteni nőket ez nem érinti, mert itt minden csaj 3 diplomás NASA mérnök, havi 13M fizuval.)
"azok a férfiak, akikre szexuálisan igazán izgulnak, abszolut nem számíthatnak hosszútávú céljaik elérésében"
Ez ugyanaz, mint mikor a kövér nők mondják, hogy ők az igazi nők, a vékonyak mind ribik... nem szánalmas kicsit?
30 évesen még nem jutottam el idáig, azt gondolom, hogy egy férfinak semmivel nem kell több pénzt letennie az asztalra, mint egy nőnek. Persze én sose matekoztam, hogy hány forint is kell a gyerekre, de egyenlőséget akarunk, nem? Tudom, hogy az a szokás, hogy a férfi nem nevel gyereket, csak dolgozik, az anyuka meg munka mellett gyereket nevel és vezeti a háztartást, de ennek nem kell így lennie. Aki hagyja magát kihasználni, az meg nem itt panaszkodik, hanem ezekben a percekben is tereget, főz, vagy mosogat, a férje meg tévét néz.
Lehet szidni a férfiakat, de az is hibás, aki hagyja, hogy ez így működjön.
Hogy a férj "madarasteszkós" biztonsági őr, vagy NASA mérnök az teljesen mindegy, mert nem a férj pénztárcájában kell keresni a hibát, hanem elsősorban a sajátodban.
Miért kell lenézni másokat azért mert dolgozik?Bélmosó..és azt a melót is el kell végezni...attól még lehet becsületes rendes ember,ahogy tibinek is azért mert 34éves BMW M3ja van miért ne kapna hitelt a bankba?
Biztosan az a fránya kis betűs rész...BMW-snek nincs hitel:D
A bizti őrők nagy része egyszerü mint a faék,és igénytelen proli az alkeszokról nem is beszélve...De ez kb 5perc alatt kiderül az illetőről..és azért van köztük is rendes.
Mivan ha a sármos fönöknek még nincs felesége?NEKED NEM ELÉG KIZÁRÓ OK H FELESÉGE VAN?Magyarul ha van akkor nem tök mind1 micsinál nekem nem kéne férjes nő.Aki kapcsolatban van az TABU.
A kérdésed kedves kérdező remekül árulkodik rólad...Szidod a jóképü disznóbél lapátólót mert jobban keres mint TE AKI HASONLÓ VÉGZETTSÉGGEL rendelkezik DE NEM VAGY HAJLANDÓ BEMOCSKOLNI A KEZED H JOBBAN KERESSÉL.Lenézed Tibit akiről szrt se tudsz DE Ő LEGALÁBB VETT EGY VAGÁNY KOCSIT,VELED ELLENTÉTTEL akinek nincs kocsija.Szidod a fönököt mert elért valamit az életben elérte ,hogy fönök legyen és lett egy családja...neked ugye egyik sincs.KÉPZELD NEM AZÉRT LETT FÖNÖK MERT HÜLYE KÉRDÉSEKET IRT KI GYIKRA.DE hogy szegény biztiőrbe is belekötsz akinek egyetlen erénye ,hogy jó az ágyban már tényleg a legalja.
LÉNYEG:
Magyarul: LUSTA ,nincs kocsid bár ez kb tök mind1 a nők jelentős részénél,mindent hitelből akarsz megoldani,nem vagy jó képű,és még az ágyban is csődtömeg vagy...IGAZAD VAN KÉRDEZŐ TE EGY IGAZI FŐ NYEREMÉNY VAGY.CSAK A NŐK VANNAK ELTÉVEDVE MEG MILYEN ELVÁRÁSOK MÁR AZOK H EZEKNEK MEGFELELJ,MIKOR OTT VAN AZ A SOK BÉLLYEG A PÁRNA ALATT :D :D :D
34/f ÉS MEGSÚGOM A MUNKANÉLKÜLI CsóRÓ IDŐSZAKOMBAN VOLT A LEGTÖBB BARÁTNŐM.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!