Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal gondolkodtam el a szakításon?
Ettől nekem is megállt volna az agyam...főleg a kamuprofilos résznél...
Ilyen szintű bizalmatlanság mellett nekem az egész kapcsolatban megrendülne a hitem...
Bocs előző voltam:! 14:20-as! utólag! Le lehet ültetni elbeszélgetni mint anyuci, vagy a tanítónéni, már ha nyitott rá, meg elvárni a bizalmat. Viszont azzal, hogy elvárod, hogy a másik is ugyanúgy bízzon benned, ahogyan te benne azzal azt is elvárod, hogy ugyanaz legyen az elve, mint a tied ami egy bizonyos mértékig rendben is van. DE! viszont hogy a személyiését is megváltoztassa s te kedved, és a saját erkölcsi értékrended szerint alakítsa azt, és elvárod, hogy a másik mindezt tisztelje benned, miközben te nem tiszteled az ő erkölcsi értékrendjét, elveit na ezért ez már pofátlanság a részedről KEDVES 14:20-as! Amúgy meg mit játszod itt az eszedet? Nem kell ezt!. Szerintem te sem vagy egy észlény. Valaki azt irta, hogy a feljelentésen gondolkozna szerintem aki ezzel meg be a rendőrségre, hogy ez egyik családtagja belenézett a telefonjába max majd jól körberöhögik.
Kérdező:! Erre is utólag, ha nem probléma remélem te is így tettél fordítva most megcsalás, vagy nem de a te telefonod is ugyanolyan magánszféra, mint őnagyságáé, vagy talán nem? Utólag mondom, hogy ha neki szabadon lesz valahol a telefonja te is ugyanúgy csend el az övét aztán majd kiderül, hogy mit szólna hozzá az tuti hogy vérig lenne sértve na de én a helyedben biztos, hogy le***rnám féltékenység megcsalás így, vagy úgy.
(FF-$080%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!