Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal gondolkodtam el a szakításon?

Figyelt kérdés
Rajta kaptam, hogy a telefonomban kutakodik az engedélyem nélkül.
2018. dec. 21. 13:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
A feljelentésen is.
2018. dec. 21. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
22%

Nálunk engedély se kellett :-D

"A telefon privát szféra" ezért (is) f...ság!

2018. dec. 21. 13:48
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Lehet csak Google Translatezett.

Kellemes Ünnepeket!

2018. dec. 21. 13:50
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem biztos, hogy rögtön szakításon gondolkodnék, de elbeszélgetnék vele, hogy ilyet nem csinálhat. Az, hogy együtt vagyok valakivel nem jelenti azt, hogy az életem minden kis pillanatáról és dolgáról tudnia kell. Nem titkolózom sosem, viszont ha a barátaimmal bizalmasan beszélgetek akkor az nem tartozik a páromra, engem is halálra irritál, ha elmondok valamit egy barátnőmnek és azt a pasija olvasgtaja. No meg amúgy is, nem adok sosem okot a bizalmatlanságra, úgyhogy sértő lenne, hogy így ellenőrizgetni akar. Megbeszélném vele, hogy ezt hanyagoljuk, elmondanám a véleményem erről neki, ha továbbra is kutakodna(amúgy nem tud mert ujjlenyomat leolvasós a mobilom meg a kódot se tudja hozzá) vagy számon kérne megmondanám, hogy ez így nekem nem pálya.
2018. dec. 21. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy az ember üzenetei csak rá tartoznak illetve arra, akivel beszélget és igenis szükség van a magánszférára egy kapcsolatban. Viszont nem gondolkoznék rögtön szakításon, helyette leülnék komolyan beszélgetni, hogy miért érezte azt, hogy szüksége van erre és megbeszélném, hogy ezt nem tartom korrekt dolognak és az ilyesminek nincs helye egy kapcsolatban. Mi simán hozzáférünk egymás laptopjához, telefonjához, bármelyiket használhatjuk kérdés/kérés nélkül, de elvárjuk azt, hogy a másik ne éljen vissza ezzel és ne kutasson át mindent át amint épp alkalma van. Nem neki írják meg a gondjaikat a barátaim, hanem nekem, nem neki szánják az üzeneteiket, hanem nekem, szerintem pofátlanság beleolvasni olyasmibe, amihez semmi köze. Az meg a másik, hogy ha nem bízik bennem, akkor a továbbiakban nem vagyok rá kíváncsi, ahogy én is megadom a 100% bizalmat, úgy el is várom a másiktól.
2018. dec. 21. 14:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy jogos vagy nem jogos szakítás.

Szerencsére ezt még nem szabályozzák törvények, úgyhogy akármikor, akjármilyen indokkal vagy éppen indok nélkül is szakíthatsz.

2018. dec. 21. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Látom dübörög a szerelem nálad is... Remélem nem minden problémát így oldasz meg. Esetleg meg is beszélhetnétek, hogy miért tett ilyet és miért van benne a félsz... Esetleg. De persze ki is dobhatod.
2018. dec. 21. 15:11
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Hirtelen, dühből hozott döntések helyett inkább beszélgess el vele arról, hogy miben bizonytalan veled kapcsolatban. Mit tettél, hogy bizalmatlan lett irányodba. 35+N
2018. dec. 21. 15:57
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

És akkor csodálkozunk, hogy miért nem működnek manapság a kapcsolatok, miért nem tudnak huzamosabb ideig együtt lenni a párok. Manapság nem hall senki arról, hogy kommunikáció? Minden normális embernek vannak elvei, amit teljes nyugodtsággal és őszinteséggel el lehet mondani a másiknak. Ha a te elved az, hogy a másik telefonja tabu, akkor mondd el a párodnak. Nem tetted? Nem gond, ha belenéz, akkor utána ülj le vele és beszéljétek meg. Mondd el, hogy neked ez miért nem oké, mi a bajod ezzel és a mondja el ő is, hogy ezt miért csinálta. Jussatok el a probléma megoldásához és ne egyből az "exit" feliratot keressétek, mert nem az fogja megoldani a problémát, sőt... Kommunikáció! Annyi mindenen átsegít és annyi mindent megold, hogy el sem hiszed. Őszintén kell megbeszélni a másikkal a felmerülő problémákat.

Ha netán majd valakit feleségül veszel (nő esetében valakihez férjhez mész), de nem beszéltetek a gyereknevelési elvekről, aztán valamit nem jól csinál az illető a gyerek körül, akkor elválsz és viszed a gyereket is, ahelyett, hogy normálisan megbeszélnétek és esetleg egy kompromisszumot kötnétek? Szép jövő!

És ez nem csak neked szól, kérdező, hanem minden nőnek és férfinak egyaránt, aki eljut eddig a válaszig és elolvassa végig.

Kommunikáció. Őszinteség. Bizalom. A három együtt jár, így egész a kártyavár. Egyiket elveszed, borul az egész. That's all.

Kellemes, nyugodt, szerelemben és szeretetben gazdag ünnepeket kívánok!

2018. dec. 21. 16:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele erről, azt mondja, hogy alapjába véve bizalmatlan, és szerinte sok férfi csalja a párját, valamint belőlem is kinézi, mert nagyon jóképűnek tart, s mind a 20 újjamra kaphatnék nőket. Meg mondott egy olyan esztelenséget is, hogy ne is próbáljam titkolni a kamu profiljaimat Facebook-on, mert ha léteznek, megtalálja. Ezt a beszélgetést ma délután, a kérdésem kiírása után folytattuk le... Az anyam megállt konkrétan...
2018. dec. 21. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!