Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sok ez?
Figyelt kérdés
16 év korkülönbség..lány 22 fiú 38...lány kicsi gyerekkel fiú szingli,annyával él.2018. dec. 19. 16:27
1/23 anonim válasza:
Szerintem tökéletes pár lesz. (57 éves srác)
2/23 A kérdező kommentje:
😁 én sem támogatom húgom választását.
2018. dec. 19. 16:30
3/23 anonim válasza:
A Lány a gyereke apjával éljen inkább.
32/f
5/23 anonim válasza:
Nem te választasz húginak pasit sajnos,bár az sokakat nem izgat h 18 20 22 évesek már gyerekeznek,csak tudnám minek,el-rják a jövőjüket :( de pasit nem választhat magának,gyanítom h jól kereső apuci kell a gyerekének..
6/23 A kérdező kommentje:
Hát...az a helyzet a gyerek apja kérdéses..most ezt a csávót bolondítja
2018. dec. 19. 16:41
7/23 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy olyan jól keres..bár nem tudom..hónapok óta írogatnak de tali még nem volt mert a pasi sosem ér rá...ennyit tudok.
2018. dec. 19. 16:43
8/23 anonim válasza:
Hát...az a helyzet a gyerek apja kérdéses..most ezt a csávót bolondítja
Nincs több kérdésem.
:(
9/23 A kérdező kommentje:
Engem felháborít..de nem lehet vele bírni
2018. dec. 19. 16:52
10/23 anonim válasza:
Mi az, hogy kérdéses ?! Nem tudja ki a gyerek apja vagy mi ?
32/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!