Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy takarítónő és egy mérnök között alakulhat ki párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Én csak egy szakközépiskolát végeztem, érettségim van, Ő viszont egy magas végzettségű ember. Először nem is mertem neki elmondani mivel foglalkozok, viszont egész jól fogadta. Nagyon kedves és humoros ember. Szerintetek ebből lehet valami?2018. dec. 15. 15:28
2/19 anonim válasza:
Ha zavar Téged, a második szakma ingyenes, végezz el egy kozmetikust, és elmúlik a rossz érzés is.
4/19 anonim válasza:
Kizárni az általad adott információ alapján nem lehet a dolgot. Valószínűsíteni sem.
5/19 anonim válasza:
Nem, mert egyedül az övé lenne a háztartás, ha együtt lennétek, mert senki nem olyan hülye, hogy hazavigye a munkát :D
Persze, hogy lehet.
32/f
6/19 anonim válasza:
Tőletek függ. Hány évesek vagytok? Tanulni mindig lehet.
7/19 A kérdező kommentje:
15:41 : Ő 30, én 28.
2018. dec. 15. 15:46
8/19 anonim válasza:
Igen, lehet..
Mikor tanulják már meg végre az emberek, hogy az intelligencia és az, hogy ki milyen ember és kivel lehet jó kapcsolata az nem az éppen adott munkahely függvénye..
9/19 anonim válasza:
A második vagyok. Tök jó, hogy lepontoztak, pedig ezt az utat jártuk be a nejemmel. Őt zavarta, hogy doktorátusom van, neki meg érettségije....egy jó szakmát választottunk. Na ennyit a gyk elképesztő primitívségéről!!!!
10/19 anonim válasza:
Nálunk is sokszor gond a lány részéről, hogy nekem diplomám van, neki meg szakmája.
Minket férfiakat ez hidegen hagy, a nők vannak erre rágörcsölve 10-15 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!