Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találtak barátot (párkapcsolat), évek óta magányos vagyok? (Bőven lent)
19 éves lány vagyok és már hosszú évek óta arra vágyom, hogy végre lehessen egy kapcsolatom egy sráccal, aki tényleg szeret, minden mondjuk harmadik gondolata én vagyok, alig várja a találozásunat és én vagyok az egyik kedvenc embere. Még sosem jártam senkivel, nem csókolóztam és csak 1 darab randin voltam egy olyan sráccal, akire végig barátként tudtam csak tekinteni. Tehát eddigi lassan 20 évemből hiányzott az egész suerelem téma, míg mindenki más vidáman mesélgeti az élményeit
Tudom, nagyon közhelyes ez a kérdés, de már érzem, hogy nagyon negatív hatással van a hangulatomra ez a magány dolog
Van egy legjobb barátnőm, akivel minden témát megbeszélhetek és ez kölcsönös, ő az egyik legfontosabb az életemben, rá mindig számíthatok, és ő pátyolgat a legrosszabb napjaimom
És őszintén irigy vagyok az ő szuperjól működő kapcsolatára. Félreértés ne essék, a srácot is imádom, egyszerűen csak az érzésükre vagyok féltékeny, meg hogy tényleg ennyire passzolhat egymáshoz két ember
Elvileg nem elengedhetetlen a teljes boldogsághoz a kapcsolat, de én érzem, hogy szükségem lenne rá és helyretenné az önértékelésemet meg minden mást
Ja és ugye a párkapcsolat hozadéka a testiség, amit szintén hiányolok
Szerintetek mit tehetnék az ügy érdekében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!