Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen az amikor nincs meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az amikor nincs meg valakivel a "szikra"? 18/L

Figyelt kérdés

Volt pár randim (4) de nem lett belőlük több, mert mindegyikük azt mondta, hogy nem volt meg a "szikra". Nem a külsőmmel van a gond, mert akkor el sem jöttek volna, viszont velem van a baj. Nem tudom mi miatt, de azt tudom, hogy ennyi zátonyra futott próbálkozás után biztos, hogy velem van probléma.

A kérdés továbbra is ugyanaz, hogy milyen amikor valakivel nincs meg ez a "szikra" ami a párkapcsolatokhoz kell?

2018. dec. 7. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs veled!

Ha te sem erezted...nem biztos,hogy veled volt a gond.

Legyel turelmes,majd eljon az a fiu,akivel erezni fogod!

2018. dec. 7. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Párkapcsolati vonzalom.

Te éreztél ilyet már?

Van, akinek egész életében nem jön olyan ember, akivel van párkapcsolati vonzalom. Nekem kb. 200 emberből van 1 iránt.

És az sem az első találkozáskor van, hanem pár éven belül valamikor. Van, akivel 10 év ismeretség után.

2018. dec. 7. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 23 éves vagyok,igaz, hogy a lányoknak nem tetszem de ettől függetlenül hiába látok nap mint nap több tucat szép lányt valahogy sose estem szerelembe! Mindegyik egyformán tetszik de nem tudok köztük különbséget tenni! Lehet azért mert magamba fordultam nem tudom!
2018. dec. 7. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Négy randi még nem sok. Másrészt nem biztos, hogy veled van a probléma, sok seác van különböző "elvárásokkal"... Nem passzolhat mindenki mindenkihez. Szikra meg szerintem nincs. Olyan tulajdonságok, személyiségjegyek, amik szimpatikusak, tetszenek van... De az pl ha valaki azt mondja, nincs meg a szikra... Nem indok.
2018. dec. 7. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Kovakövet ajánlom. Jól fejbe kell b-szni vele :D
2018. dec. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!