Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelem?

Figyelt kérdés
Elősször is elmondhatatlanul szükségem lenne a segítségetekre. Van egy srác aki az osztálytársam es már nagyom régóta eléggé bejön nekem. Nem nagyon szokrunk dumálni azt azert fontos tudni. Egyszeruen alig merek megszolalni ha o ott van pedih amugy egy eleg nyitott lanyka vagyok. De 0 onbizalmam van. Mit gondoltok ?

2018. dec. 1. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Írj rá, hogy van-e valami lecke, aztán térj át egy másik témára. Pl: -Szia, van valami lecke hétfőre? -Szia, igen, matek. -Köszi! Úgy utálom a matekot... -Ne is mond, én is. -Amúgy hogy vagy? Szereted a sulit? -Jól vagyok, köszi, és te? Elmegy, van pár jó óra, de... És kész. A lényeg, hogy minden mondatból tudd tovább fűzni a beszélgetést. A többi már adja magát. Ha tetszel neki, akkor a suliban is keresni fogja a társaságod.
2018. dec. 1. 15:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Elmondhatatlanul hulyenek nezne hidd el! :D meg azert ez eleg atlatszo lenne szerintem. De koszomoooommm😍
2018. dec. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!