Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szeretni?
Sziasztok!
2 éve lezárult az első kapcsolatom, ami másfél éves volt, és igazo szerelem volt. Azóta senkivel sem tudtam 3-4 hónapnál vay akár 2-3 hónapnál többet lenni... valahogy sosem működik, pedig ha 4 kezem lenne se tudnám megszámolni hány lánnyal próbáltam meg azóta.
Bak vagyok, nagyrészt a munkám az életem, de amellett tudok foglalkozni, csak senki se köt le. Nem tudom mit csináljak..
Azon is gondolkoztam már hogy ez a párkapcsolat téma nem nekem való
Én egy két éves plátói szerelemmel küzdök és már elég régóta próbálkozom másoknál, de egyszerűen nem tudok szerelmes lenni.
És sok idő után, de rájöttem hogy még mindig érzelmeket táplálok iránta és ezért nem tudok szerelmes lenni.És pedig nem éreztem szerelmet, ez mind tudat alatt volt bennem.És azt gondolom, hogy neked is ez lehet a problémád.
Találnod kell valaki olyat aki jobban megfog és akkor újra érezni fogod a szerelmet.
valószínű, amit 1-es ír- nem záródott le az első, "nem engedted el" hogy divatos kifejezéssel éljek. Valószínű ez a "maradék" arra késztet, hog tudat alatt hasonlítgasd a régihez- ez a relativizálás pedig komoly akadály, hogy valóban őt lásd.
Talán egy kis szünet segítene- tehát nem belemenni kapcsolatba, hanem a tanulmányaidba , munkáidba vesd bele magad. És akkor van esély, hogy a legváratlanabb pillanatban (ez fontos is, akkor, mikor nem várod, nem keresed) jön a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!