Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék szeretni, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szeretni, de nem tudok. Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Volt egy távkapcsolatom lassan 2éve, mondhatni teljesen odavoltam a srácért, aztán természetesen, mivel ezek a kapcsolatok nem nagyon működnek, megcsalt és még csak el sem mondta nekem, magamtól jöttem rá. Próbáltam túltenni magam a dolgon pont úgy ahogy ő tette, de valahogy nem ment... Valahányszor új párkapcsolatom lehetett volna mindig kezdtem magam megfojtva érezni és nem bírtam elviselni, ha megfogják a kezem stb. Tudom, hogy ez azt jelentheti hogy még nem vagyok túl az exemen, de ez nem igaz. Mit kéne csinálnom, hogy jól tudjam érezni magam egy párkapcsolatban? Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 9. 23:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magán a megalázó érzésen nem vagy túl, vagyis félsz belemenni egy új kapcsolatba, mert nem tudsz megbízni az illetőben. Ez kijöhet egy ilyenfajta elutasításban. Nekem ebből az jön le, hogy elfojtottad ezeket az érzéseidet és nem dolgoztad fel. Kérd pszichológus segítségét, ha van rá lehetőséged, mert ő biztos többet tud mondani. Menni fog biztosan, idővel :)
2017. nov. 9. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!