Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannaknfelnőtt férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannaknfelnőtt férfiak, akiknek 14-15 éves kislányok kellenek?

Figyelt kérdés

Én ennyi idősen nem pasiztam...

Viszont a barátnőmnek 14 évesen is 30-40 éves pasik csapták a szelet. Sőt, volt akinek 20 évvel idősebb barátja volt gimiben végig...

Meg most egyre inkább több ilyet hallani.

Oké, volt hogy 14 évesen nekem is elkéregettek a számokat, meg valaki böködött Facebookon, de ennyi volt a történet.

2018. dec. 12. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos vannak, de ezeket nem férfiaknak, hanem férgeknek hívom.

Egy biztos: ha a gyerekem eléri ezt a kort és egy ilyen "vén faxt" meglátok a közelében, a fazonnak biztos saját kezűleg veszem le a tökeit.

2018. dec. 12. 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Na jó, csak ha te az utcán ránézel egy ilyenre, honnan fogod tudni, hogy ő még jócskán kiskorú? Múltkor a kolléga mutatott egy képet egy csajról, kérdezi, hány éves szerintem. Mondom úgy... háááát... tök tudja, 17-18? Vagy egy picit talán több lehet? Aztán mondja, hogy az az ő lánya, 13. szülinapján készült ezen a nyáron...
2018. dec. 12. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Vannak bizony, egy 14-15 éves javában kislány, épp csak serdülni kezdett.

A 16-17 évesek pedig csak 1-2 évvel idősebbek, épp a tinédzserkor közepén vannak.

Szerintem minden 25 feletti férfi visszataszító, aki tinédzserrel kezd. Igazából ez az egész rendszer elcseszett, hisz egy 18 éves sosem fogja megközelíteni egy nála x évvel idősebb egészséges! felnőtt férfi értelmi-érzelmi-testi érettségi szintjét.

Ugyanez fordítva is, hol lenne azonosan érett egy felnőtt egy 18 éves fiú egy huszonéves nővel?

Ez az egész rendszer el van csszve, szerintem mindegy, hogy valami legális e vagy sem, az ember azt tegye, amit helyesnek érez.

Az én értékrendembe nem fér bele, hogy tinikkel dugjanak a huszonévesek, azt pedig még rosszabbnak látom, ha össze is házasodnak velük, hiszen serdülőkorukban kb maguknak nevelték fel őket.

Én később sem fogadom el a nagyobb korkülönbséget párkapcsolatokban, szerintem ez a sérült fiatalabb fél kihasználása a sérült idősebb fél által.

Az embert elsősorban az erkölcse vezesse, másodsorban a törvények.

Szerencsére nem minden felnőtt férfi dugna meg tizenévest csak azért, mert feláll rá a farka. Vannak, akiknek vannak elveik.

2018. dec. 12. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos vannak ilyenek. Egy részük beteg, hogy erre izgul.

Másik részük viszont a lúzer kategória. Aki csak azért nyomul általános iskolás lányoknál, mert a saját korosztályában a kutyának se kell.

Egy nyolcadikos kislányt le lehet nyűgözni azzal, hogy elviszed havi 1x moziba meg étterembe. Egy huszonéves nő viszont már leragad ott, hogy miért laksz még az anyádéknál, miért éled fel a fizetésed, miért nem gondolsz a jövőre stb..

Nagyon sokan vannak, akik a saját korosztályukban labdába se tudnak rúgni (és itt nem a pénz a lényeg,hanem a mentalitás, a nulla jövőkép). De egy fiatalabb, kevésbé tapasztalt lánynál meg ők az adoniszok. Ugyanez igaz a szexre is. Nincs akkora elvárásuk a 14-15 éves lányoknak.

Volt egyébként barátnőm, aki ennyi idősen 30 feletti pasival járt. Akkor mindenki nagyon irigyelte, aztán pár év után a barátnőm sokat változott, felnőttesebb lett, a pasi meg még ugyanazon a szinten megragadt.

Nem egészséges szerintem, hogy egy évtizede dolgozó felnőtt férfi arról beszélgessen a barátnőjével, hogy az osztályfőnök röpdogát iratott.

2018. dec. 13. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!