Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ma csak a a jóképű vagy esetleg egy átlagos de minden másban tökéletes pasinak lehet barátnője?
27: Miért, mit kellene tennünk a te szexuális problémáiddal? Akaratunk ellenére kapcsolatban lenni mindenféle lúzerrel, vagy hogy gondoltad?
Amúgy az elméleted ott borul hogy a nők nagy része kapcsolatban van, sok házasság köttetik (igen, a válások száma is magas, de ez egy dolog, itt most a szándékot nézzük)és sok gyerek is születik. Legalábbis elég. (Tudom, a jövő nyugdíjának megteremtéséhez kevés, de azért nem fogunk kihalni, és többen is vállalnának, ha normális bérek, oktatás, kiszámítható jövő várna itt a családokra, de sajnos nem ez a helyzet)
Az a tény, hogy a nők nagy része kapcsolatban van, arra utal, hogy a férfiak nagy része is. És bizony, ezek a férfiak nem mind tökéletesek.
Mondok egy példát: elkezdtem egy új sportot egyedülálló nőként. Ketten vagyunk lányok az edzéseken, a többi mind férfi, többnyire huszas évek vége, harmincas évek közepe a korosztály. A barátnőim húztak vele, hogy majd most találok párt. A vicces az hogy egytől egyig minden pasi foglalt. És nem is annyira jó pasik, egy jóképű van, a többi átlagos, vagy azalatti. Mindegyik kapcsolatban, még a velem egymagas srác is (165 cm vagyok).
Az osztálytalálkozónkon meglepve láttam hogy a 11 srácból mindegyik házas vagy komoly kapcsoaltban még a csúnyácskák is. A 27 lány közül több az elvált, szingli stb. Én is az életből tájékozódom, és nagyon nem azt látom amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!