Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: Ti örülnétek vagy mit szólnátok ehhez?
Ha ülnétek a vonaton, buszon egyedül, és odamenne hozzátok egy fiú. Látszik rajta,hogy nagyon zavarban van.
Udvariasan bemutatkozna és megkérdezné kedvesen lenne-e kedvetek vele beszélgetni?
Mit gondolnátok róla?
Lehet nem egy igazán jóképű magabiztos srác, csak olyan átlagos.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Szólítsd meg a lányt!
Most hiába írom le, hogy én mit gondolnék, nem biztos, hogy a te kiszemelted is ugyanúgy reagálna. Erre a kérdésre csak akkor kapod meg a választ, ha cselekszel.
22/N
Ha szingli vagyok akkor attól függ, hogy szemeztünk-e előtte. Ha látja hogy nem vagyok nyitott az ismerkedésre, akkor ne jöjjön oda. Ha szemeztünk akkor azt mondanám, hogy persze miért ne.
Ha kapcsolatban vagyok (mint most is), akkor ezt megmondanám neki, remélve hogy nem válik agresszívvá az elutasítás után.
Balázs, el fogtok ballagni és az egész életedben bhaszni fogja a csőröd, hogy ekkora töketlen voltál. Annál minden jobb.
menj már oda hozzá
hihetetlen vagy, százan mondjuk
Elfordult mar. Kedvesen mondtam, hogy nem, bocs, nagyon faradt vagyok. Erre lokte tovabb.
Epp munkabol mentem haza este 9-kor, a feneken van kedve meg egy egyesz nap utan idegenekkel jopofizni. Nem ismerkedes miatt jarok buszozni, ertsetek mar meg!
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!