Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ehhez mit szólnátok? Mit tennétek?
Ott csesztétek el, hogy beköltöztetek abba a pokolba ami "panel" néven fut. Fatális hiba volt!
Amúgy vannak módszerek az elhalkításukra, de a legtöbb időigényes vagy törvényileg büntetendő.
Ilyenkor kell lecsapni az EGÉSZ házban az áramot.
Ez a panel dolog érdekes.
Először nem túnt fel. Figyelmen kívűl hagytam. De aztán jöttek a zajok, és a férfiak, így elkezdtem kutakodni.
Felettünk nem lakik senki, felettünk csak egy ház van. Kivette két fiatal igen-igen dekoratív lány. Mikor megkáttam őket, mondtam is magamban, hogy “huhh...na nem baj az, ha van 2 jó csaj a házban”. :D
Aztán jöttek azajok, azt hittem, hogy újítják a lakást, de furcsa volt, hogy mindig éjjel. És végül rájöttem a dolgokra. Minden este kimegyek a dohányboltba, ami 10-kor zár. Ezért elindulok kb 21:40-kor. Ekkor érkeznek, mert mindig összetalálkozok velük, köszönök nekik aztán megyek.
És történt egyszer, hogy lekéstem a dohányboltot. Olyan éjfél körül mentem ki, 0-24-es dohányboltba, visszafele pedig állt egy srác a kapuba, olyan hányavetett, fura fazon. Beengedtem, mert mondta, hogy már várják, időre jott. Ekkor kezdtem el gyanakodni. Aztán másnap valahogy megint lekéstem, így olyan éjjel 1-2 körül mentem ki, visszafele pedig láttam, hogy egy másik fiú jön le, de mikor felmentem, jött utánam egy megint másik srác. Így ment addíg míg rá nem jöttem, hogy a két csaj, prostituált. Este pedig amiket hallok, azok azok a hangok amikor használják őket.
Huhhh....de jó volt végre leírni. :)
Amúgy teljesen mindegy, hogy szóltok-e vagy sem. Ugyanúgy foglyák csinálni a hangzavart. :( -.-
A tutyimutyi....nah ez egy gyengepont nekünk. Nekem legalábbis totálisan az, amikor ezt mondják rám, akkor nekimegyek a száguldó vonatnak is. Főleg ha barátnőm mondja...(most nincs barátnőm)
Szóljatok inkább a közösképviselőnek, talán ő tesz majd valamit. Hagyjad szegény embert már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!