Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez?
Ha a férjetek hazajön a munkából,és azt mondja,hogy "Nekem nincs problémám,egy a bajom ,hogy nincsen csajom".
Közbe nevet.Mikor vissza kérdezek akkor azt mondja ,hogy ő a sört mondta.
Hát nem szóltam egy szót sem, de rosszul esett.
Ti erre mit mondtatok volna?
Vagy tényleg poén?
A férjed igencsak éretlen valaki, de ettöl függetlenül ez csak egy hülye poén, amit valahol felszedett.
Ha te ebböl problémát csinálsz, akkor te sem vagy érettebb, mint ö.
Köszönöm a válaszokat.
Mondjuk éretlen nem vagyok már.CSak egy kérdést tettem fel.
Egyáltalán nem viccelödős tipus.Mostanában elégé lekezelő velem is meg a fiammal is,és elhord mindennek minket.Visszahallom.
Itthon meg játsza a szentet néz rám nagy szemmel mint aki nem tud semmiről.
Bár új a társaság.
Különben mindenki szereti,sokat dolgozik.
ha amúgy sem túl rózsás a kapcsolatotok, akkor...
mit szóltam volna ehhez ?
Amikor visszakérdeztél, a sört mondta?...csajom ... söröm.. elég nehéz félrehallani.
Mit is akarsz tulajdonképpen?Miért nem vele beszéled meg?Ja,hátha van itt valaki hasonló helyzetben.Ismered te egyáltalán a férjed?Nekem egy humorzsák férjem van,ilyeneket viccből simán mondana,én meg röhögnék,ahogy azon is,mikor mondja,hogy "kéne már egy jó feleség",stb.De ő mindig ilyen volt,és remélem ilyen is marad.
De én nem értem,hogy nem lehet tudni,mit mond viccből,vagy mit mond komolyan az életünk párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!