Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez?
Ha a férjetek hazajön a munkából,és azt mondja,hogy "Nekem nincs problémám,egy a bajom ,hogy nincsen csajom".
Közbe nevet.Mikor vissza kérdezek akkor azt mondja ,hogy ő a sört mondta.
Hát nem szóltam egy szót sem, de rosszul esett.
Ti erre mit mondtatok volna?
Vagy tényleg poén?
Gondolom ez valami humoros(nak szánt) egysoros, amit aznap hallott melóban, én legalábbis erre tippelnék.
Amúgy én elég érzékeny vagyok, de ilyesmin még én se sértődnék meg, egyből lejönne, hogy csak poén, és visszaszólnék valamit.
#11 vagyok, még annyit hozzátennék, hogy az én kapcsolatomban pl alap, hogy ha valami rosszul esik egyikünknek, akkor szólunk a másiknak, és szépen megbeszéljük.
Ha neked ez a fajta humor bántó, de folyton csak magadban duzzogsz miatta, akkor ne várd, hogy a párod abbahagyja, mert lehet nem is tudja, hogy bajod van vele.... Nem kéne megbeszélni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!