Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ehhez mit szólnátok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ehhez mit szólnátok? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Panelben lakunk és az egyik új szomszéd bulit tart, üvölt a zene, kiabálnak, dübörögnek... Mondtam a páromnak (ő a férfi), hogy menjen már fel legalább ő ha senki nem szólt még nekik... Jaj ő biztos nem megy fel, nem akar balhét... mondom akkor hívjuk ki névtelenül a rendőrséget, majd ők intézik... hát ő biztos nem telefonál, úgysem hagyják abba, meg őt már nem is zavarja a zaj... Lefeküdt aludni, de csak szenved, a fejére húzta a takarót és forgolódik.. hát mondtam neki, hogy jó nagy tutyimutyi... mire ő megsértődött és még én vagyok a gonosz...
2017. nov. 25. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfinak kétségbe vonod a férfiasságát akkor ne is számíts másra mint sértődésre.:) Másrészről szépen kérni valamit, tisztelve a másikat akkor is ha nemet mond hamarabb hoz megoldást. Mert ami most végeredményként kijött nálatok, az az, hogy még demotiváltad is hogy felmenjen.
2017. nov. 25. 21:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Voltam én is fiatal, de azért nem üvöltöttünk a folyosón meg jártunk “csárdás” sohase... Én az 50 kilómmal aztán biztos tekintélyt parancsolnék 10-15 főnek akik javarészt pasik...
2017. nov. 25. 21:49
 13/21 A legrosszabb ***** válasza:
8%
Menj te a francba. Gyökér.
2017. nov. 25. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert 1 fő az amúgy tekintélyt parancsol 10-15 főnek, nem?

Ha ő a ház ura, akkor hagyd békén és ne parancsolgass neki. Ha meg felnőttnek érzed magad, akkor tegyél a probléma ellen. Mert ezzel csak olyan vagy, mint egy gyerek, aki a szüleitől várja a megoldást, mondván, nem az ő dolga.

2017. nov. 25. 21:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem tudtam hogy itt is csak anyámasszony katonái vannak, akiket hirtelen nem is zavar hogy rezeg a csillár is olyan ricsaj van, a fejükre húzzák a párnát... Szánalmas, persze menjen csak fel a nő, mintha a pasit nem zavarná a bömbölés.
2017. nov. 25. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy kit mi nem zavar, hanem hogy nem várunk el a másiktól olyat, amire mi nem vagyunk képesek.
2017. nov. 25. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:

8-as, már évek óta nincsen időhatárhoz kötve a csendháborítás, felejtsük már el emberek ezt az "este 10 előtt azt csinálok, amit akarok" baromságot!!!!!!

Zajszintre vonatkozó határértékek vannak, amik mások ugyan nappali és éjszakai órákban, de fényes nappal is el lehet követni csendháborítást pl hangos zenével.

Felmenni én sem mentem volna fel, hanem annyiszor hívtam volna ki a rendőröket,ahányszor csak kell, ha újrakezdik. Hidd el hamar megunják a rendőrök, és odaverik az 50 000-es csekket, akkor meg elmegy majd a kedvük az állatkodástól.

2017. nov. 25. 22:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Már hívtam a rendőröket. Csak az a fájó, hogy a párom elbújt az ágyba... ő ezzel mosta kezeit. Szomorú és röhejes hogy a többi “férfi” szerint ez tök oké...
2017. nov. 25. 22:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Te is azok közé a nők közé tartozol, akiknek egy férfi ne mondja meg, mi a nő dolga, de azért te megmondod, mi a férfi dolga?

Amúgy meg te vagy vele, így ha bajod van vele, te választottál rosszul.

2017. nov. 25. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy oké lenne az amit csinált, mégcsak nem is az a probléma, hogy úgy gondolod hogy tutyimutyi, de mivel te írtál ide, ezért neked szeretnénk segíteni(bár nem mindenki), és arra rávilágítani(legalábbis én) hogy esetleg te mit csinálhattál volna jobban, hogy jól alakuljon a szituáció. Nem feltétlenül vezet megoldásra, se nem ápolja a kapcsolatot, ha a szomszédok általi feszültségedet a párodra hárítod át, még ha igazad is van.
2017. nov. 25. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!