Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ma csak a a jóképű vagy esetleg egy átlagos de minden másban tökéletes pasinak lehet barátnője?
Figyelt kérdés
2018. dec. 10. 15:13
11/29 A kérdező kommentje:
Szőrös 120 kg-s lányokszüzek maradnak inkább minthogy csunya pasassal legyenek. Ti miről beszéltek ?
2018. dec. 10. 15:23
12/29 A kérdező kommentje:
Igen a való életből indulok ki. Rengeteget hallok az ismerőseimtől hogy ilyen meg olyan csunya pasikat ismer akinek gyönyörű barátnője van. Aztán amikor megkérem hogy mutasson egyet csendben marad.
2018. dec. 10. 15:34
13/29 anonim válasza:
Talán azért mert nem hordanak maguknál képet a távolabbi ismerőseikről. De te nagyon ostoba vagy és szűk látókörű, ha nem látsz ilyen párokat, pontosabban nem veszed észre őket. Amikor ovis volt a lányom, figyeltem a gyerekeikért érkező fiatal párokat, hát nem sok jóképű apuka jött a gyerekéért.....
14/29 A kérdező kommentje:
Létezik olyan, hogy Facebook. Tudom. Most fog jönni az a kifogáss ,hogy nincs egyiknek sincs facebookja. :D
2018. dec. 10. 15:38
15/29 anonim válasza:
Mi számít jóképűnek vagy átlagosnak?
Lehet, hogy aki nekem jóképű, az másnak csúnya. Az ízlés teljesen szubjektív.
16/29 anonim válasza:
Azért ez nem teljesen igaz. Én azt mondanám hogy az olyan férfi aki elvan hízva !! Na annak manapság nincs esélye. De egy teljesen átlagnak aki nem jóképű se annak simán van .
L
17/29 anonim válasza:
Kérdező, remélem nem gondolod komolyan, hogy majd más emberek Facebook linkjét fogjuk küldözgetni neked azért, hogy önigazolást nyerhess a baromságodra.
18/29 anonim válasza:
Messze nincs annyi "jóképű vagy esetleg egy átlagos de minden másban tökéletes pasi" mint ahány nőnek barátja van.
19/29 A kérdező kommentje:
17-es. Szövegértelmezés luxus ?
2018. dec. 10. 17:05
20/29 anonim válasza:
#19 neked meg a helyesírásod katasztrofális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!