Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, megtetszett egy lány, aki idősebb tőlem. Munkahelyen mellettem lévő teszten dolgozik (gyártósorról van szó) és észrevettem, hogy figyel, néz, valamint mikor mellettem megy el, akkor olyan másabb a viselkedése, mosolyog. Egy csaj volt aki 1 évvel volt tőlem idősebb, többi mind fiatalabb volt pár évvel. Az a gond, hogy nem tudok hogyan belekezdeni, mit kellene csináljak. Mit mondtok, mi a véleményetek, tanácsotok?! Előre is köszönöm!

2018. dec. 9. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Odamennék hozzá élőben, személyesen valamikor olyankor amikor egyedül van és beszélgetni kezdenék vele.

Fenn tudsz tartani egy beszélgetést?

2018. dec. 9. 12:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nehezen megy a belekezdés a témába, aztán már simán megy minden, csak a kezdő löket ami nehéz része.
2018. dec. 9. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak menj oda hozza. Bátorság.
2018. dec. 9. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Megfogadom, próbálok lépni.
2018. dec. 9. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Munkahelyen nem a legjobb becsajozni, de persze egy próbát megér. Lépj a tettek mezejére, kérdező, legfeljebb elhajt a hölgy a fenébe, aztán meg milyen jó lesz még mindig ugyanott dolgozni és össze-összefutni vele...
2018. dec. 9. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Igy gondoltam én is. :) köszönöm a választ, tippet! :)
2018. dec. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!