Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek bele?
Figyelt kérdés
2 éve volt a ballagás, de nem tudom elfelejteni a volt osztálytársamat. Nagyon tetszik a lány. Azóta nem beszéltünk. Ő egy másik városban tanul, mint én. Hogy kezdeményezzek nála? Hogy hívjam el randira? Eddig azért nem kezdeményeztem, mert barátja volt, de azóta szakítottak.2017. jún. 24. 18:42
1/2 mcrgt2 válasza:
Szoktatok beszélni? Ha nem akkor mond neki hogy rég beszéltunk ha ráérsz nem lenne-e kedved találkozni. Jó ez mind megvan lebeszéltétek akkor mikor találkoztok elmentek ide oda ha van otleted hova kkor oda ha nincs akkor valami parkba vagy olyan helyre ahol kevesen vannak nem olyan sokan. Ott elbeszélgettek meg minden és beszéltek egy következö talit és ha ő is benne van a taliba akkor biztos lehetsz benne hogy nem akar lerázni.
2/2 A kérdező kommentje:
nem szoktunk beszélgetni, akkor beszéltünk utoljára.
2017. jún. 24. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!