Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjek bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés

Majdnem egy hete nem tudok normálisan beszélni a párommal. Pénteken még minden rendben volt és utána megváltozott. Nem ellenséges, csak kedvtelen és úgy érzem sosincs rám ideje és nem is gondol rám. Nekem elég lenne egy "Szia. Minden oké, ott mi a helyzet", de sajnos nem ez az első eset, hogy ez megtörténik, de még soha nem volt ilyen sokáig. Tudom, hogy a munkája sok feszültséggel jár és nem szeretném őt zaklatni sem. Beszélnem kell vele, eddig is meg tudtuk beszélni a dolgokat csak nem tudom, hogy kezdjek neki. Mindenképpen személyesen kellene beszélnünk, de az sajnos most nem könnyen kivitelezhető.

Örülnék neki ha leírnátok mit gondoltok.

2018. aug. 9. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Vállald fel az igényeidet, még ha konfliktussal is jár.

Ezt teheted intelligens, és következetes módon is, hogy ne veszekedés legyen az eredmény, hanem kölcsönös egymásra figyelés.

"Figyelj, tudom, hogy nehéz időszakod van, hogyan könnyíthetnék rajta, mert ez nekem sem könnyű így..?!"

Ez egy olyan mondat ami nem minősítő, nem hibáztató, hanem empatikus, mégis jelzed benne azt, hogy számodra is nehéz.

2018. aug. 9. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha jól értem nem éltek együtt.Viszont ha egypár vagytok valahogy kommunikálnotok kell.Ha eleve ilyen ember akkor tudnod kellene már hogyan kezeld.Volt az exemmel ilyen helyzet.Nem véletlen ex.Ha nem őszinte és nem mondja el mi bántja és még közönyös is velem akkor ő nem a párom.
2018. aug. 9. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:

azt is mondod, hogy személyesen nem megoldható... szóval még messze is laktok egymástól ezek szerint.

Én akkor is azt mondanám, hogy a személyes találkozásra és megbeszélésre kell törekedned.

Persze kivétel ha külföldön van.

2018. aug. 9. 16:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Eddig mindent meg tudtunk beszélni, nyíltan. Most külföldön tartózkodik.
2018. aug. 9. 18:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Szóba jött már párszor az össze költözés, ami szerintem pozitív lenne. Nem tudna "elbújni".
2018. aug. 9. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Előbb arra koncentrálnék a helyedben, hogy a kommunikáció működjön, mert azon egy összeköltözés nem segít.
2018. aug. 9. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:

és a jövőben is kijárogat majd külföldre időnként?

Beszélnetek kell a jövőtökről, szépen leülni és átrágni mindent töviről hegyire, ki mit szeretne kinek mik a tervei.

Mennyire egyezik a jövőképetek.

De na úgy, hogy igen én is meg én is azt szeretném és akkor majd ekkor meg akkor majd megbeszéljük meg kiderül....mert akkor nem juttok semmire megint.

2018. aug. 9. 19:44
 8/10 A kérdező kommentje:
A munkája miatt pár napokra mindíg ki kell majd mennie igen.
2018. aug. 9. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát akkor ahogy mindenki írta: beszéd normálisan és lényegre törően.

ÉS el kell dönteni mit szeretnél, mert ha csak állsz ugyanabban a helyzetben és nem jutsz előrébb hiába telnek a hónapok az évek akkor nagyon sok idődet feleslegesen elk**úrod.

2018. aug. 9. 19:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Beszélni fogok vele.
2018. aug. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!