Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18-20 éves nőnek valóban nem okoz kihívást felszedni egy korabeli pasit és ezért nyomul a 30asokra?
Én nem így látom.
Egyrészt, szerintem nem igaz az, hogy nem kihívás párt találni fiatalon, mert ha az embernek van egy elképzelése, hogy mire van szüksége és mit vár egy párkapcsolattól, akkor az. Én 20 éves vagyok és számomra pl. egyáltalán nem egy egyszerű dolog a párkeresés. Persze, ha mindegy lenne, hogy kivel jövök össze, akkor igaz lenne, de azért nem mindenki ennyire igénytelen.
Másrészt pedig szerintem a többség azért nem vágyik 30-40-es férfiakra... Az én környezetemben csak olyanoknak van ennyi idős "párja", akik a pénzre hajtanak és akkor a "bácsi" mindent megvesz nekik, elviszik őket ide-oda stb. a szexért cserébe. Nem akarnak tanulni, dolgozni stb., hanem összejönnek egy idősebb férfival, akinek gyereket szülnek és akkor ennyivel le is tudják az életüket, a férfi majd eltartja őket. A harmadik kategória pedig a naív, önbizalomhiányos lányok, akik azt hiszik, hogy az apukájuk korabeli férfi szerelmet vallott nekik és akkor ő a világ közepe, a jóisten, a mindenség és együtt fognak meghalni stb., stb., miközben a férfi csak kihasználja őket. Az én környezetemben ezt látom, viszont olyat, hogy valaki direkt idősebb férfit keres, mert a saját korosztályával túl könnyű... ilyet még sosem hallottam. Valamint pont, hogy a 30-as 40-es korosztályban is vannak olyanok, akik "bárhova lesüllyesnek, hogy p_nát kapjanak", főleg, ha fiatalabb lányokról van szó, ahogyan te fogalmaztál.
A kérdezőt tuti elhajtják a 18 éves meg a 30 as 40 50 es nők is.. Savanyú a szőlő,minden nő A 18 is nő meg a 30 40 50 es is, igazi férfit akar nem selejteket,és selejtek itt pattognak hogy minden nő k rva,csak mert nem óhajtanak nőgyűlőlő sérülteket választani...
58N
Te valami alternatív univerzumban élsz?
Egy 18 évesnek sokkal könnyebb egy 30 évest felszedni.
A harmadik x után jön az első kisebb kapuzárási pánik, meghülyülnek a pasik, hogy fiatal puncihoz jussanak, megmutassák a világnak, hogy ők még képesek rá. Még akkor is, ha mindenki körberöhögi őt, és rajta kívül mindenkinek nyilvánvaló, hogy a pénze miatt van együtt vele a szőke tinilány, nem a kopaszodó, őszülő hajába szeretett bele, vagy a papás pocakba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!