Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a szép, vonzó lányokat csak a pénzesek kapják meg a halandóknak meg csak évek múlva jutnak lestrapáltan?
Úgy beszélsz a nőkről, mintha valami használati tárgyak lennének. Ha úgy beszélsz róluk, akkor valószínűleg annak is gondolod őket.
Nagy valószínűséggel emiatt nem vonzódnak hozzád, nem azért, mert nincs pénzed.
nos igen, sok nőnek minden baja lesz egy ilyen kérdést látván, de az aggasztó az, hogy van benne logika.
Rengeteg olyan nőt ismerek, akik a legszebb éveikben gyönyörű és dögösek voltak, ősszejöttek a jó csávóval a menő sráccal, majd évek múltán, egyre alább és alább adták az igényeiket, mert rajtuk is meglátszodott, hogy leéltek lettek.
Nagyrészt igaz, mert a szép nők az esetek többségeben a pénzre mennek.
A halandó max akkor kap jó nőt, ha nagyon jó a csajozásban.
Ez fordítva is igaz.
Gimnáziumi plátói szerelmem csak 15 év múlva jelentkezett nálam amikor már kétszer elvált, sokgyerekes kopasz apuka volt :D
Rinya, rinya, rinya.
Nem unjátok még?
Szép és vonzó nő vagyok, párom nem gazdag és én se vagyok az.
Nos, akkor most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!