Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat egy gyermekes nővel? Hogyan működtethető?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hogy kérdésem tájékozódó jellegű, nem kívánok indulatokat szítani a gyerek vs nincs gyerek témában, nem akarom, hogy a nemek harcának színtere legyen a kérdés.

40es pasi vagyok, gyermektelen. Évek óta szingli, előtte egy nagyon hosszú kapcsolatom volt, ahol nem lett gyerek.

Amióta elkezdtem társkeresőzni, ismerkedni, azt tapasztalom, és nyilvánvaló, hogy a hozzám illő korosztályú hölgyek túlnyomó többsége anyuka.

Ezt nem minősítem, hiszen logikus és érthető.

Ám rengetegszer belefutok abba, hogy a társkereső hölgy, anyuka pl arról számol be, hogy gyakorlatilag nulla szabadideje van. Rohan a gyerekkel óvodába, iskolába, aztán dolgozni, aztán gyerekért, aztán mosás, főzés, takarítás, tanulás a gyerekkel, félholtan ágyba ájulás, majd következő nap kezdődik elölről.

Másik tapasztalatom, hogy az ilyen anyukák még ha össze is jön a találkozó, a gyermekükön kívül semmi másról nemmtudnak beszélgetni. Volt olyan randim, ahol a kávézás után cipőboltba kellett menni, mert a hölgy végigmutogatta, hogy a kamasz fiának milyen cipőt akar venni.

A kérdésem tájékozódó, ahogy írom. Tehát nem itélkező, nem indulatszító. A kérdés az, hogy ha van itt olyan férfi, aki aktív (előző kapcsolatos gyerekkel rendelkező) anyukával van kapcsolatban, vagy netán olvassa a témában érintett anyuka is a kérdést, hálás lennék ha tapasztalati úton szerzett élményeiteket megosztanátok.

Nem vagyok gyerekellenes, nem ítélkezem, elfogadom,mhogy egy nőnek a gyereke a legfontosabb. Inkább csak érdeklődöm, hogy mi módon működik egy ilyen kapcsolat?

2018. dec. 8. 07:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én nem pontoztam le senkit és köszönöm a válaszokat, tényleg korrekt mindenki.

Egy valaki azt írta, hogy a gyerektelen férfival szemben egy elvált apuka jött be neki - korrekt. De az azért erős sarkítás, hogy a gyerektelen ffi csak szexet akarna. Pl én sem csak testiséget akarok, hanem programokat, oda vissza elfogadást stb.

Aki írta, hogy nem opció-e kivárni a gyermektelent, de, opció, csak pont nem akartam kizárni a potenciális hölgyek 70%-át azért, mert nem gyermektelenek.

Még nekem azzal sincs bajom, ahogy írja valaki, hogy összeköltöztek és a "nevelőapa" oltalmazza a gyerekeket. Én is ezt tenném.

Inkább eddig az volt a kényelmetlen, hogy randi alatt csak a gyerekről beszél, illetve fenn van a társkeresőn, de minek, ha hetekig!!!! nincs egy lyukas félórája. :D

2018. dec. 8. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon beszélek a gyerekről randikon...nekem van hal Isten segitsegem is elég...ugyhogy a külön program se feltétlen akadály.
2018. dec. 8. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Szintén egyedülálló anyuka vagyok, ráadásul apuka külföldön dolgozik.

De a fiam már relatíve nagyobbacska 10 éves és anyukám nyugdíjas bármikor rá tudom bízni. Szóval a randikat mindig össze tudtam hozni ha akartam.

Nem erőltetem rá senkire a gyerekemet, ha kérdeznek róla akkor válaszolok, de nem ő a fő téma. Valószínűleg ha kisebb lenne nehezebb lenne, de így semmi hátrányát nem tapasztalom ismerkedéskor.

Egy komoly kapcsolatom volt a válás óta, de nem a gyerek miatt lett vége, sokkal inkább amiatt, hogy én már nem szeretnék több gyereket. Ezt is érdemes tisztázni már az elején, ha te szeretnél még gyereket szűkítheti a kört.

2018. dec. 8. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nehezített pályás egyedülálló anya vagyok, ex férjem külföldön él, szüleim már nem élnek. Ha randizni akarok, bébiszitter vigyáz a 8 éves gyerekemre, esetleg valamelyik barátnőm. Mondjuk meg tudom így is oldani, de nehezen.

Randin nem beszélek a gyerekről, csak ha kérdeznek róla.

Örülök, hogy végre nem a gyerek a téma.

Anyagilag jól állok, eltartót nem keresek.

Számomra a legfontosabb, hogy ne "ha nincs ló, szamár is jó" alapon legyen a kapcsolat egyik részről sem. Vagyis az illető Engem akarjon, én pedig Őt.

Én leginkább elvált apukával tudnám elképzelni, hiszem ezt ő is jobban megérti és át is éli a mindennapokban. Persze, egy gyermektelen férfi sem kizáró ok, ha elfogad így, ahogy vagyok.

N 41

2018. dec. 8. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Minél nagyobb a gyerek, annál könnyebb megoldani az ismerkedést. Cserébe nehezebb lehet, hogy mennyire fogad el téged, ha komolyra fordul.
2018. dec. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!