Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyissak felé?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azzal kezdeném, hogy volt egy 3 éves kapcsolatom ami pár hónapja véget ért. Most van egy új srác, akivel sokat találkozom és kb úgy érzem bármit megtenne értem. Sosem éreztem magam ennyire megbecsülve (a régi kapcsolatomban sem) és nagyon jól érzem magam vele. Teljesen feltöltődöm ha együtt vagyunk, kikapcsol az agyam és tudok mosolyogni hosszú idő után. Viszont valamiért mégsem merek lépni. Félek, hogy nem fogok bele szeretni. A vonzalom megvan, és tudom, hogy erre semmi garancia nincs. Talán félek még egy csalódástól? Megölnek ezek a gondolatok mikor egyedül vagyok, de ha keres vagy elhiv valahova egyből gondolkodás nélkül igent mondok. Mi van velem? Az exemen úgy érzem már teljesen túl vagyok, ha találkozunk úgy érzem magam mint két régi ismerős, és nem zavar, ha mással látom. Valakivel volt már ilyen? Talán a csalódás miatt lehet ez? Köszönöm előre is a válaszokat. 20/L

2018. dec. 5. 18:15
 1/8 Rockarc ***** válasza:
80%

Ha tenyleg tul vagy az elozon, akkor nyugodtan szorosabbra fonhatjatok a viszonyt. Ez a szerelem kerdes is erdekes. Altalaban a parkapcsolat elejen tart hosszabb rovidebb ideig, olyankor "vak" az ember, nem latja a masik hibait. Kesobb aztan szeretet lesz belole. Nehez mit mondani, 20 evesen meg olyan fiatal vagy, hogy meg szamtalan csalodas fog erni, de ez nem ok arra, hogy ne adj eselyt magatoknak. Ha a vegen megsem jon ossze, akkor meg tovabb kell lepni es a szepre emlekezni.

42F

2018. dec. 5. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a választ.
2018. dec. 5. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ajtóstul. :)
2018. dec. 6. 07:47
 4/8 anonim ***** válasza:

1. tul hamar ugrassz bele uj kapcsolatba

2. ha nem erezted magad megbecsulve a regi kapcsolatodban akkor megis mi a fszret maradtal benne 3 evig evig? neked nem valo kapcsolat! elobb nojj fel fejben

2018. dec. 14. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Osztom a 4-est. Milyen kapcsolat lehet az, ami 3 év után pár hónapra rá már semmit nem jelent, s ezt a pár hónapot is hosszú időnek determináljuk.

Én lassan egy évvel az utóbbi kapcsolatom után sem vagyok teljesen túl a dolgokon, pedig ellenben másokkal rengeteget foglalkozok a történtek feldolgozásával. S egyáltalán nem vagyok valami idióta roncs. Ebből kiindulva pedig vagy ótvar módon hazudsz magadnak, vagy valami gyermeteg vicc lehetett a kapcsolatot, amely szemlélettel én nem igazán ugranák bele a következőbe, mert én most garantálom neked, hogy hasonló mód fog vége szakadni, ha csak nem csúfosabb. Előbb nőj fel.

2018. dec. 22. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Abszolút nem értek egyet az utolsó válasszal. Hosszú idő volt, szép és tartalmas kapcsolat, hatalmas nagy, kiábrándító csalódással a végén. Örlődtem emiatt, az első hónapokban az egészségem is ráment. De hál istennek kaptam megfelelő segítséget ennek feldolgozásához. Nem ugranék bele egy újabb komolynak induló/tűnő kapcsolatba, egyszerűen csak nem értem az érzéseimet. És úgy gondolom, hogy ez a srác megérdemelné azt, hogy nyissak felé. Egyébként köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 29. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A csalódástól ne félj,csak sodródj. Főleg ha tényleg olyan jó minden,ahogy leírtad. Fiatal vagy még és nem biztos az sem,hogy sokszor fogsz még csalódni de ha nem adsz esélyt soha senkinek a félelmeid miatt,akkor sanszos,hogy sosem leszel nyitott új kapcsolatra.
2019. jan. 5. 18:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Bár ne lenne ilyen nehéz!
2019. jan. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!