Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 kisgyerekkel egyedül, egzisztenciálisan is kisemmizve, totál megzakkanva hogy a bánatba nyissak a világ felé?
Hát, értelmes választ, jelentkezőt, vagy beszélgető partnert most így hajnalok hajnalán nem fog eléd fújni a szél.
De ne keseredj el. Adj magadnak egy kis időt, míg helyre rázódsz. Ha helyre rázódtál, akkor majd a normálisakat is könnyebben bevonzod.
Addig beszélgess itt. Semmi sem kötelező. Csak kicsit emberibb időpontban tegyél fel kérdést.
Nem tudom mit takar a "helyre rázódtál" ha arra gondolsz hogy esetleg attól hogy szétmentünk nos az Megváltás volt-4 évig vártam az alkalmat hogy vége legyen. .. most a magányba zakkanok bele.
Ha meg tényleg kihasználni akarnának arra viszont kemény dió leszek. Engem nem a szép szavakkal lehet már ágyba vinni... ha meg úgy sikerül akkor megérdemlem :)
Ha párt akarsz magadnak találni hosszú időre, mindenképpen pozitívan kell szemlélni a világot.
Senki sem szereti a mogorva embereket, főleg a 3 gyerkőccel lesz nehéz bajod.
Volt egy távoli ismerősöm, neki 4 gyereke volt, de még azokat is bevállaltam volna, mert olyan egy pozitív, vidám, szerethető nő volt az illető.
És nem az volt a legnagyobb baja, hogy na, majd jól ellenáll a sok köcsögnek, aki meg akarja őt fektetni.
Kalibráltad magad, hogy a következő pasikat már jól ismerd meg?
Csapat megszerthető, jó egy kisbusz kell majd :)
PasiKAT????
Ha 1-el számolok még beférünk az enyémbe is. Ha hoz ő is 3-at...nos ez esetben jogos a buszkérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!