Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyissak felé?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tetszik egy lány a buszról párszor osszeneztunk már, de nem tudom hogyan nyissak felé, nem vagyok nagy ismerkedő.2018. júl. 23. 00:01
2/10 anonim válasza:
"Szia! [név] vagyok. A [fagyizó neve] fagyizóban minden szombaton féláron adják a fagyit, ha dupla árat fizetsz. Lenne kedved eljönni velem most szombaton?"
3/10 anonim válasza:
Tudod. A bunkosag alap. Akkor el hal erted. Ha labtorlonek hasznalod. Akkor jo leszel nala.
4/10 A kérdező kommentje:
Vannak ébren normálisak is?
2018. júl. 23. 00:20
5/10 anonim válasza:
Ezek szerint magadat sem érzed annak. Oh boy..
6/10 anonim válasza:
Az úgy van, hogy egyet fizet, kettőt vihet, te fatojás.
7/10 anonim válasza:
Bézbóz ütővel vedd le a lábáról. :D
8/10 anonim válasza:
Nem is igy van. Ezt Horst Fuchst mondta a Teleshopban. Egyet fizet kettot kap.
9/10 anonim válasza:
Szedd össze a bátorságot, előtte játszd el a fejedben a mondanivalót, nehogy ott hebegjél, és akkor szemezgetsz vele egy kicsit. Mosolyogj rá, ha visszamosolyog, akkor állj fel, lépj oda határozottan, és mondd ezt: dugunk?
10/10 anonim válasza:
A #9-es jót írt de a -dugunk- részt hagyd ki. Szemezés, mosolygás. Ha látod, hogy bejössz neki, akkor pedig menj oda hozzá és hívd el valahova. Max visszautasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!