Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jason Statham megcáfol minden kifogást, amit azok a férfiak szoktak mondani, akik nem találnak barátnőt?
Elég alacsony, mindössze 178 cm, kopasz, elég nyomi feje is van ami ráadásul túlságosan aszimmetrikus, ami feltűnő. A teste is igazából aránytalan, igaz hogy sokat gyúrt meg szálkásított, de pl. nincs elég széles válla, nincs nagy mellizma stb. Egyszerűen csak sok munka van benne, ahogy így kigyúrta magát, de ezt bárki megtehetné siránkozás helyett ugye.
Mégis ezek ellenére, szinte minden nőnek bejön, és csak fiatal bombanői voltak, igazi szívtipró férfi ikon. Ezek szerint mindenkiből lehetne nők bálványa, csak hozzáállás kérdése lenne? Jason Statham lenne erre az élő példa?
Abban igazad van, hogy sokkal többeknek sikerült menő amerikai sztárszínésszé válni, mint saját döntés alapján nőni még 10 centit.
Pl. Tom Cruise is ezt a könnyebb utat választotta.
Taníts még minket Mester!
Statham az egyik legszexibb pasas akit valaha láttam. A magassága teljesen jó (átlagos) a teste fantasztikus.
Nő vagyok.
"Elég alacsony, mindössze 178 cm"
:DDD
Itt nálunk elég meleg van, mindössze -17 fok :D
"nincs elég széles válla, nincs nagy mellizma stb."
Te valami troll vagy, igaz? :D
"A magassága teljesen jó (átlagos) a teste fantasztikus.
Nő vagyok."
Igen, ez mindent el is mond a női logikáról. A magassága, ami bőven az átlag felett van, az nektek "teljesen átlagos". Kb. így is gondolkodtok. Aztán csodálkoztok, hogy szarrá vannak frusztrálódva az átlagos pasik.
Az átlagos férfi magasság 176 cm. Azon kívül az én volt férjem 165 cm magas és nem a magassága miatt váltunk el, szerettem úgy, ahogy volt.
Ja, itt a statisztika, ha nem hinnél nekem:
Megnéztem a linket. 176 cm az átlag magyar férfimagasság???!!! A cikkben ez magyarként van feltüntetve, nem az egész bolygóra vetítve.
Stathamet nem fair ehhez hasonlítani, mert ő nem magyar. Kicsit más génkészlet.
Egyébként aki linkelt képet Stathamről, ezek a tetkók igaziak, vagy valami film kedvéért tették rá, hát elég... izék, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!