Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknál, manapság legyél kemény és ki ne merd mondani milyen vagy?
Azt vettem észre, ha kimondom, egy lánynak, hogy Pl.
hogy én a Magyar zenéket szeretem és a nyávogós is jobban elhalgatom, mint a rockot. De hangulattól függően...
És a drámai filmeket és az igaz történeteket csípem és van amin bizony elpigyeredek...
De e mellett bizony kondizok,kerékpározok és megtudom magam védeni bárki ellen.
Igen, ha kimondod ezeket egy lánynak, akkor mi történik ?
32/f
Azért az h vannak gondok a fejekben már a kérdésedből is látszik...A kíváncsi voltam mi fog kisülni belőle de úgy érzem nem fogom sosem megtudni...Nem sikerült befejezned...mivan lekvárkám eltörött a mécses?Vagy csak ahoz is hlye vagy ,hogy befejezd amit elkezdtél?
Na de mielőtt halálra itatod az egereket...
Mi az hogy legyél KEMÉNY? :D Szóval hiperérzékeny vagy sírdogálsz mint egy kislány amit azzal próbálsz meg kompenzálni ,hogy kondizol és pörgő rúgod az embereket az utcán :D
A gond nagy valószínűséggel a beszélőkéddel és a felfogásoddal van.De ez a fiatalabb korosztályra igen jellemző..egyszer egy "hasonló gyerek ki oktatott engem a "férfi kódexből",mert szerinte én totál férfiatlan vagyok mert egy igazi férfi stb...majd jöttek a punkok cigit lejmolni tőle mire megijedt és el szaladt... :D :D :D..A pedig a gyerek még "katona is volt"..(tényleg megcsinálta az alap kiképzést..mert az is benne volt a férfi kodexébe) :D :D
Neked és a hozzád hasonlóknak mi kéne sajnos nem tudom ...neki se tudtam segíteni..és a szomorú h nem csak a nőkben hanem az életben is full sikertelen...
Talán ha kevesebb filmet néznél..légy nyitottabb a világra és próbálj meg tanulni az életből minnél többet.
Nem szeretem a nyálas romantikus filmeket, kimondottan utálom. De ha van egy kis dráma is benne akkor megnézem.
Pl: Felhők felett 3 méterrel 1,2 romatikus/drámai. egy nagyon jó film
Ma néztem meg a Hét nővér-t például, na nálam ez is egy bitang jó film és nem gondolnád, hogy mivel zárul egyszerűen zseniális az egész film. 10/10-es
-----
exbarátnőm, hmmm volt aki akció, horror filmet és volt aki ilyen gyerekes filmeket pl: Legnagyobb showmant nézte, mondjuk igaz történet de nekem elég volt az előzetes is, hogy ne nézzem meg. (cirkuszos...)
---
Mi történik?
Hát legútobb megkaptam, hogy egy férfi ne nézen ilyet...
Ebből kifolyólag lett egy hangos vitánk és megmondtam, ha így gondolod akkor pakold a cuccod és mondjuk ki, hogy viszlát! Amikor kiment akkor mondtam utána, hogy elmehetsz a legnagyobb Showman kedvenc filmeddel a búsba.
Szerintem alap, hogy kiállok a nézeteim mellett és ha én nem szeretek valamit akkor nem kritizálom ki, hogy a nők ne nézzenek ilyet.
Sírást se úgy kell elképzelni, 10/2 szer mondjuk és elgondolkodok csöppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!