Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jason Statham megcáfol minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jason Statham megcáfol minden kifogást, amit azok a férfiak szoktak mondani, akik nem találnak barátnőt?

Figyelt kérdés

Elég alacsony, mindössze 178 cm, kopasz, elég nyomi feje is van ami ráadásul túlságosan aszimmetrikus, ami feltűnő. A teste is igazából aránytalan, igaz hogy sokat gyúrt meg szálkásított, de pl. nincs elég széles válla, nincs nagy mellizma stb. Egyszerűen csak sok munka van benne, ahogy így kigyúrta magát, de ezt bárki megtehetné siránkozás helyett ugye.

Mégis ezek ellenére, szinte minden nőnek bejön, és csak fiatal bombanői voltak, igazi szívtipró férfi ikon. Ezek szerint mindenkiből lehetne nők bálványa, csak hozzáállás kérdése lenne? Jason Statham lenne erre az élő példa?

2018. dec. 7. 17:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
32%

Ő a férfiak közt ikon inkább az akciófilmek miatt, nem? Én sose hallottam egy nőt se sóhajtozni, hogy óóóh a Jason Statham...

Persze tudom, hogy van barátnője, meg gyereke is azt hiszem, szóval egyetértek az érveléseddel, hogy mások is fektethetnének magukba energiát, de ő a nők közt nem szexszimbólum azért.

2018. dec. 7. 18:51
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a férfi szépségét nem a külseje, hanem a viselkedése határozza meg."

Heteró nő vagyok, és egyáltalán nem értek egyet. Szerintem a külső ÉS a viselkedés, illetve az illető külső megnyilvánulásai (mimika, testbeszéd) együtt.

Jason Statham nekem mint férfi amúgy nem az esetem, viszont mint embert, azért tartom sokra, mert ő korábban legalább egy IGAZI sportoló volt (műugró, az 1992-es barcelonai olimpián indult is).

2018. dec. 7. 19:05
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és Statham nekem itt a volt legjobb:

https://www.youtube.com/watch?v=uWu3JqLMImY

;)

2018. dec. 7. 19:06
 14/31 A kérdező kommentje:

"Persze tudom, hogy van barátnője, meg gyereke is azt hiszem"

Nem is akármilyen nője van, csak 20 évvel fiatalabb nála és gyönyörű bombázó modell.

2018. dec. 7. 19:10
 15/31 anonim ***** válasza:
Bazz 76% :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
2018. dec. 7. 19:13
 16/31 anonim ***** válasza:
34%

Ja, a gyönyörű bombázó modell... Egyébként mi a szép a csajon? Szerintem széles a feje, és műanyag van a szájában, és nem elég hangsúlyos a dereka. De ez az én véleményem csak, anatómiai-művész szemszögből.

De megint mondom, hogy Statham nem női szexikon, hanem férfi akcióhős. Ha beírod a Google-ba, hogy "sexiest man", akkor Jason Statham sehol sincs az első találatok között, és nem véletlenül. Arcra egyáltalán nem helyes, nem elég magas, emiatt nem elég deltás, nincs semmi a tekintetében, nem vonzó a mosolya, stb.

Úgyhogy szerintem pont, hogy összeillenek a hölggyel.

2018. dec. 7. 19:22
 17/31 A kérdező kommentje:
Most csak úgy kíváncsiságból beírtam a keresőbe, hogy "sexiest men", és a 100 legszexibb között olyanok is vannak akik a bokámig sem érnek fel külsőre, pedig nem vagyok annyira nagy szám én sem. Ez kb olyan mint amikor női szépségversenyeken is becsúsznak a döntőben olyan ronda nők, akikre fel sem állna. Ebből is látszik, hogy mennyire csak az számít, hogy te mit hiszel magadról meg persze milyennek állít be a sajtó. Ezek sokkal többet számítanak, mint hogy valójában hogy nézel ki.
2018. dec. 7. 19:35
 18/31 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább Bruno Mars, Prince, vagy Tom Cruise jó példa erre. Persze ízlések és pofonok, hogy kinek tetszenek, kinek nem. De egyik se egy klasszikus szép férfi, mindegyik alacsony, és igazán szép nőik vannak. Ráadásul olyan hírességek, akiknek se a pénzükre, se a hírnevükre nincs szükség.
2018. dec. 7. 19:56
 19/31 anonim ***** válasza:
22%

Az alapfelvetés jó a kérdésben, hogy nem kell extrémül kinézni ahhoz, hogy az illető sikeres legyen, és legyen barátnője ÉS az modellbarátnő legyen. Szerintem onnantól, hogy nekik ez mind megvan, nem érdekli őket, hogy pontosan hány nőnek jönnének még be, minddel úgyse tudnának lefeküdni.

Viszont ettől ezek az illetők (Statham, Cruise, stb.), nem jönnek be "minden nőnek", sőt még a "legtöbb nőnek" sem. Azok továbbra is azok, akik a "sexiest man"-ben vannak. A modellek, és azok, akik a fő jófiúkat alakítják a szuperhősös filmekben. A szuperhősös filmekben nagyobb az arc és a testkultusz, mint a sima akciófilmekben (ez egy új dolog, a 80-as években még nem így volt, ott még egy akciófilmhez is ki kellett nézni valahogy, ld. Scwarzi, Van Damme, Lundgren). De most már a szuperhősös film jófiúja az, aki a nők többségének bejön, és nem az akciófilm jófiúja.

2018. dec. 7. 20:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Jól néz ki, viszonylag gazdag és sikeres. Miről beszélsz?
2018. dec. 7. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!