Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jason Statham megcáfol minden kifogást, amit azok a férfiak szoktak mondani, akik nem találnak barátnőt?
Elég alacsony, mindössze 178 cm, kopasz, elég nyomi feje is van ami ráadásul túlságosan aszimmetrikus, ami feltűnő. A teste is igazából aránytalan, igaz hogy sokat gyúrt meg szálkásított, de pl. nincs elég széles válla, nincs nagy mellizma stb. Egyszerűen csak sok munka van benne, ahogy így kigyúrta magát, de ezt bárki megtehetné siránkozás helyett ugye.
Mégis ezek ellenére, szinte minden nőnek bejön, és csak fiatal bombanői voltak, igazi szívtipró férfi ikon. Ezek szerint mindenkiből lehetne nők bálványa, csak hozzáállás kérdése lenne? Jason Statham lenne erre az élő példa?
178 cm szerintem nem alacsony, amikor ide írnak magasságuk miatt panaszkodó férfiak, általában 170 cm alatti magasságról írnak.
Én nem vagyok oda érte, de nyominak nevezni...:D
"elég alacsony, mindössze 178 cm"
az alacsony az szerintem kb 165 de oké
Szerintem én egy kicsit hasonlítok rá. Mármint hozzá hasonlóan nekem is szlávos arcszerkezetem, vékony szám és magas homlokom van. Csak nem vagyok kopasz, és nincs olyan dús arcszőrzetem, mint neki. :)
Szerintem a férfi szépségét nem a külseje, hanem a viselkedése határozza meg. Őt az akciófilmek miatt mindenki magabiztosnak és határozottnak gondolja, ez pedig a legszexibb tulajdonság a nők szemében. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!