Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint az egyedülállóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint az egyedülállóság nem nagy probléma, szűznek lenni jó és nem a párkapcsolat az élet célja, azok ugye maguk is szüzek és magányosak?

Figyelt kérdés

Csak mert itt mindig az a válasz, ha egy férfi panaszkodik az egyedüllétre, hogy "nem olyan nagy dolog egy párkapcsolat, nem szabad ezt az életed értelmévé kitűzni", meg hogy "a szex túl van értékelve".

Ugye akik ezeket mondják, maguk is egyedül vannak és tudják, miről beszélnek? Csak mert ellenkező esetben ugyanaz a helyzet, mint egy rokkantnak azt mondani, "semmi baj, ugyanolyan jó életet tudsz élni láb nélkül is, mint az egészségesek".

2018. dec. 7. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

“a) van kivel programokat szervezni” - barátok...???

“b) ingyen szex bármikor” - meg a kis fhaszomat. Tán ha a másik fél is akarja, nem? Méghogy bármikor... tipikus pasi felfogás. Attól, hogy egy nő párkapcsolatban van, nem kötelező bármikor szétraknia a lábát (és nyilván a férfinak sem kell teljesítenie, ha nem akar), ezt fel kéne már fogni végre!

2018. dec. 7. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:

" Inkább pszichológushoz menj a környezeted érdekében is.."

A pszichológus csak a tüneteket kezeli, nem oldja meg a problémát.

2018. dec. 7. 15:52
 13/20 anonim ***** válasza:

Lehet tüneti kezelés de inkább orvos lássa mint h egy újabb ámokfutó legyen a híradóban,a senkim sincs se nőm se barátok se élet se munka se szerető család,a híg fos is álom neki, aztán lövöldözik nőkre gyerekekre párokra emberekre állatokra mert fáj h mások élnek boldogan akárhogy,az ilyen picsogó idiótákat én nem sajnálom és nem érzek együtt mert millió lehetőségük van de baxnak élni vele,csak jön az öngyilkos leszek frázis ami egy idő után a saját rokonaiknak is unalmas,egy exem picsogott igy szakításnál (már hánytam a gondolattól h egy légtérben vagyunk)h ő felköti magát mondtam h adok kötelet engem ebbe nem húz bele ebbe a játékba....

40N

2018. dec. 7. 16:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Azért az kemény, hogy az ilyen 61%-os pszichopata (szociopata?) idiótáknak nemhogy párjuk van, hanem még exük is, miközben én itt rohadok magányomban 25 éve.
2018. dec. 7. 16:18
 15/20 anonim ***** válasza:

"A pszichológus csak a tüneteket kezeli, nem oldja meg a problémát."

Nem is ez a dolga. Nagyon nagy tévedésben vannak egyesek ezzel kapcsolatban. A pszichológus feladata az, hogy segítsen a páciensének végigmenni az úton, amit az illető saját erejéből jár végig, méghozzá saját elhatározásból. A pszichológusnak kb. az a dolga, mint egy olyan kalauznak, aki már ismeri azt a vadont (az elmének a tudatos és tudatalatti részét), amelyen a felfedező még teljesen újonc.

2018. dec. 7. 16:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező meg ne csodálkozzon, hogy a kutyának se kell. Akinek saját bevallása szerint az ingyen szex a legeslegfontosabb a kapcsolatban, az annyit is ér.
2018. dec. 7. 16:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért az kemény, hogy az ilyen 61%-os pszichopata (szociopata?) idiótáknak nemhogy párjuk van, hanem még exük is, miközben én itt rohadok magányomban 25 éve.

25 éve.. Hát az nem más sara hanem kizárólag a tiéd,és valószínűsítem h okkal kerülnek az emberek 25 éve..

40N

2018. dec. 7. 16:34
 18/20 anonim ***** válasza:

"Én meg mondjuk azokat nem értettem sosem, akik a munkát meg a hivatást tartják az életük céljának. Engem például sosem érdekelt sem a pénz, sem a hivatás."

Emiatt jobban sajnállak, mint hogy nincs párkapcsolatod... Tudod a hivatás és a pénz nem ugyanaz, sőt nagyon nem. Kívánom, hogy egyszer felfedezd magadban azt, amiben valóban tehetséges vagy és mások javára valami maradandót alkoss, még ha az látszólag csak egy kis dolog is.

2018. dec. 7. 16:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Kerdezo, lovesed sincs a dolgokrol

"Jah. Csak szerintem még egy rossz párkapcsolat is jobb a magánynál, már csak azért is, mert

a) van kivel programokat szervezni, illetve

b) ingyen szex bármikor."

Az ingyen szexre inkabb nem is reagalnek...

Aha, van kivel programozni, aki majd hisztizik a programozas alatt, fejedhez vagja, mennyire idegesited vagy utal, otthon pedig kessel tamad rad es meg akar olni. Ez persze egy tulzo pelda de csak ha arrol van szo, hogy valaki verbalisan bantalmaz (folyamatosan kritizal es probal lehuzni), mar az is iszonyatosan roncsolo es rombolo hatasu, amit az ingyen szex (jesus..) es a programozas sem fog kiegyensulyozni. Kezdjuk ott, hogyha rossz a kapcsolatod valoszinuleg nem is szeretnel a paroddal idot tolteni... ;)

2018. dec. 7. 17:54
 20/20 A kérdező kommentje:

"Kívánom, hogy egyszer felfedezd magadban azt, amiben valóban tehetséges vagy és mások javára valami maradandót alkoss, még ha az látszólag csak egy kis dolog is."

Igen, amit most leírtál, azt hobbinak hívják. Ha pedig tényleg a munka terénél akarunk maradni, akkor köszi, de nem fogom. A munka számomra egy szükséges rossz, ha már abban nem dolgozhatok, amit tanultam, akkor már olyan munkahelyem legyen, ahol a zéróhoz közelít a teendőim száma és minősége. A pénz annyi, amennyi. Esetleg ha meglesz a C-s vagy a D-s jogsi, majd talán beszélhetünk hivatásról, de nagyon meglepődnék, ha a PÁV-ot megkapnám a pszichológia tesztek után. Mondjuk rettenetesen jó színész vagyok. Ezt üzenném azoknak is, akik szerint a természetem miatt nincs senkim (mindeközben értelemszerűen a külsőm miatt nincs).

2018. dec. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!