Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyi fejfájást és nehézséget okoz nektek társkeresésnél a férfitöbblet ténye?
Csak érintett férfiak válaszát várom, nem szeretnék olyan női válaszokat, akik azt állítják nincs is férfitöbblet, mert ez bunkóság. Letagadni egy nyilvánvaló statisztikai tényt, csak mert a te életedre ez nincs rossz hatással, az bunkóság.
Érintett férfiak! Mennyire okoz nektek ez nehézséget, hogy manapság már majdnem minden nő foglalt, és ezért szinte képtelenség szingli lányt találni, akivel egyáltalán meg lehetne próbálni ismerkedni?
#19 Attól, hogy online társkeresőfüggő vagy, nem tény. Okcupid (inkább okstupid, borzasztó fertő) és társai nem adnak valós képet a nemek arányáról.
De ezt magyarázhatom egy monitor mögött ülő, csak online társkeresőn ismerkedőnek, persze.
Tessek beirni a keresobe, hogy ksh nepesseg es kivalasztani.. Lehet, hogy egyeseknek meg az is nehez, hogy ne az okcupidot nezzek. Inkabb belinkelem:
Nezzetek csak meg, van ferfitobblet, aki pedig vonalzoval azt a fel millimetert nekem, ami a ferfiak javara szol, megtapsolom. Kinaban se ilyen szerencsetelnek szerintem, pedig ott tobb millios az elteres... De nem is faz, nyugodtan takarozzatok ezzel, addig is nyugiban vannak a normalis lanyok.
#12 ment a pacsi, szerintem is igy van. Talan csak annyi. Hogy a noknek nagyobb a siker meg ha nem tartzik bele abba a 20%-ba is. Mert a szex olyan motivalo ero a ferfiaknal, hogy kepes lejebb adni az igenyekbol.
De en is ismerek olyan csajt aki kb a kurtyanak nem kell.
De a ferfiak meg tudnak emelni sajat ertekeiken 2-3 pontot is. Pl. Kulso maximalizalas, kommunikaciofejlesztes, penz, stb
29: Akkor ezt most úgy oldjuk meg, hogy holnapra minden nő plasztikáztassa magát szilikonos plázacicává, mindenki adja zaciba a gyerekeit, dobja el a férjét, hogy nektek több jó nő közül lehessen válogatni, és jusson nektek is?
Vagy hogy szeretnéd megoldani?
Mert az gondolom fel se merül, hogy a férfiak közt alapvető legyen a hűség, és máris csak egy nőt foglal be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!