Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönnek a csendesebb, visszahúzódóbb fiúk?

Figyelt kérdés

Valamilyen oknál fogva egyáltalán nem vesznek észre a lányok, szó szerint levegőnek nézek.

Úgy veszem észre a magamfajta fiúkat észre sem veszik a lányok.

Nem tudom, hogy befolyásolja-e azt, hogy levegőnek nézek, hogy nincsen önbizalmam, az önértékelésemmel is problémáim vannak és persze soha sem szoktam mosolyogni, egész nap póker arcom van.

Valószínű, hogy a gátlásaim miatt nem érdeklek egyetlen egy lányt sem?

2018. dec. 4. 22:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%

18

A nők egy csomószor akaratlanul hülyeséget, nem igaz dolgot mondanak arról, hogy milyen férfi kell nekik. Nem szándékosan csinálják, csak még önmaguknak is hazudnak, önmaguk sem tudják mit akarnak, mihez vonzódnak igazán. Ezért hülyeség férfiként nőktől csajozási tanácsot kérni. Nőknél sikeres férfiaktól kell.

Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak a nők milyen férfi kell nekik, hanem hogy milyen férfiakkal mennek el végül dugni. Nem a szavak, hanem a tettek beszélnek.

2018. dec. 5. 18:21
 22/26 anonim ***** válasza:
61%

"Őszintén, nekem az első, ami az ilyenekről eszembe jut, hogy valószínűleg buta, műveletlen és nagyon szegényes a szókincse. Ugyanis ha nem így lenne, akkor NEM FÉLNE megnyilvánulni (és lenne "mire föl" egy legalább normál szintű önbizalma)."

Ez pont nem igaz. Hallottál már a Dunning-Kruger hatásról? Általában épp azok a leghangosabbak, akiknek nem kellene.

2018. dec. 5. 19:07
 23/26 anonim ***** válasza:
83%

A csendes, visszahúzódó sok mindent jelenthet. Van aki introvertáltabb típus, de ha kisebb társaságban van, vagy olyanokkal akit ismer, azért megnyílik. Aki ott van a társaságban, csatlakozik, eljár programokra, csak nem ő a hangadó. Akin látszik hogy azért van érdekes mondanivalója, legfeljebb nem ötpercenként hanem óránként. Aki nevet a poénokon, rádnéz, rádmosolyog, látszik hogy nyitott a kapcsolatteremtésre. Ő tud vonzó lenni.

És van aki szürke ruhákban ül a sarokban és próbál beleolvadni a faliújságba, aki a világért se szólalna meg, kerüli a szemkontaktust, senkihez nem szól és ha hozzászólnak elvörösödik és elkezd makogni, aki elmegy a kötelező helyekre (iskola/munkahely) de sehova máshova, és ott is szobornak tetteti magát. Utóbbiról sugárzik hogy nem akar kapcsolatot teremteni, így én sem erőlködöm, nem fogok közeledni hozzáse barátként se romantikusan.

Miért vennék észre valakit, és méginkább miért fektetnék energiát olyan ember megismerésébe akinek minden porcikája azt üvölti hogy teljesen elzárkózik ettől?

2018. dec. 5. 19:37
 24/26 A kérdező kommentje:

#23: " Van aki introvertáltabb típus, de ha kisebb társaságban van, vagy olyanokkal akit ismer," --- Idáig igaz rám az első része.

"És van aki szürke ruhákban ül a sarokban és próbál beleolvadni a faliújságba, aki a világért se szólalna meg, kerüli a szemkontaktust, senkihez nem szól és ha hozzászólnak elvörösödik és elkezd makogni, aki elmegy a kötelező helyekre (iskola/munkahely) de sehova máshova, és ott is szobornak tetteti magát." ---És úgyszintén.

2018. dec. 5. 20:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Nálam ez a szemkontaktus dolog hibázik szerintem. Teljesen idegen gesztus. Megtanultam az évek alatt, hogy kézfogásnál illik a másik szemébe nézni, de magamtól inkább az tűnt természetesnek, hogy azt nézem ahová nyúlok, vagyis a kezét. Idiótaságnak tartom a szemkontaktust, vagyis tudom, hogy illik és a csajoknak is kell, de mesterkéltnek tartom. Folyton koncentrálnom kell, hogy "nézz a szemére néha", rá kell szólnom magamra, vagyis nem természetes. (31/F)
2018. dec. 27. 15:26
 26/26 anonim ***** válasza:

A 21 es válaszoló hatalmas igazságot mondott! Sajnos nekemis évekbe telt ezt megtapasztalnom és rájönnöm, sok fájdalom árán, hogy mindegy mit mondanak, 90%-uk azt sem tudja mit akar, határozatlan, egyszerűen szükségük van egy határozott férfira, aki megmondja mit akarjon, vagy legalább elhitesse vele, hogy ő tudja mit csinál és azt határozottan csinálja.

Annyiszor megkaptam, hogy milyen jó ember vagyok, meg okos, intelligens, jófej, stb, stb, bla bla bla. Aztán meg pár hét múlva faképnél hagynak... Nem tudják mit akarnak és összevissza beszélnek.(nem vagyok egy olyan tipikus jófiú, hosszú hajú rocker srác vagyok, boxolni is járok...csak azért mondom, hogy ne egy könyvmolyt képzeljetek el :) ...persze semmi bajom a könyvmolyokkal :) ) Nem a szavaikra kell figyelni, hanem a viselkedésükre, testbeszédükre és a tetteikre. Ez az, ami elárulja az igazságot!(ami sokszor,sőt legtöbbször szörnyű..de inkább a szörnyű igazság, mint a szép hazugság!)

2019. febr. 1. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!