Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a csendesebb, visszahúzódóbb fiúk?
Valamilyen oknál fogva egyáltalán nem vesznek észre a lányok, szó szerint levegőnek nézek.
Úgy veszem észre a magamfajta fiúkat észre sem veszik a lányok.
Nem tudom, hogy befolyásolja-e azt, hogy levegőnek nézek, hogy nincsen önbizalmam, az önértékelésemmel is problémáim vannak és persze soha sem szoktam mosolyogni, egész nap póker arcom van.
Valószínű, hogy a gátlásaim miatt nem érdeklek egyetlen egy lányt sem?
Igen sajnos ebben a csúnya világban még mindig a férfi megy a nő után 😂
Ha bebújsz a sarokba mit vársz? Nem kell a világ legnagyobb dumásának lenned, de beszélgess már azzal a lánnyal. Az önnizalmadat fejlesztened kell, ez nem csak ebből a szempontból hasznos.
Az nem zavar, ha egy pasi csendes és visszahúzódó inkább és nem a társaság középpontja, de az ilyen pasikat nyilván nehezebben veszik észre, fordítva is így működik. Viszont az önbizalomhiány és az önértékelési probléma nagyobb gond.
Egyik exem se volt egy extrovertált nagyhangú ember, de magabiztosak voltak ami miatt inkább olyan titokzatosnak tűntek, mintsem egy sarokban rettegő tinifiúnak. A fancsali ábrázat viszont nem nyerő semmilyen esetben se, ha fapofával nézel a lányokra érdektelenség süt rólad.
Nekem bejön, mert én is ilyen vagyok. Persze csak akkor, külsőleg is vonzónak találom és értelmes.
Ha valaki irritáló és nem tudja befogni a pofáját, az nézhet ki bármilyen jól, taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!