Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme búslakodnom a lányok miatt?
Nem volt még komoly párkapcsolatom csak egy rövid, pár hónapos kavarás viszont nagyon hiányzik. Minden haverom boldog meg van barátnőjük én viszont egy lánnyal sem szoktam még csak beszélgetni sem. Kezdem úgy érezni, hogy megy el mellettem az egész élet, nem szeretek így létezni, ha lenne egy barátnőm biztosan sokkal jobb kedvem volna. Próbálok elvonatkoztatni ettől, de mindig újra felszínre tör.
Eszembe jut, hogy mi lesz ha pár év múlva beteg leszek vagy holnapután elüt egy kocsi és úgy halok meg, hogy nem is éltem.
Sokat lehet vitatkozni azon, hogy hoz-e boldogságot egy kapcsolat, vagy sem. Szerintem cinikus az a megközelítés, hogy egyedül is boldognak lehet lenni... ennyi erővel csinálja ezt mindenki, egy gonddal kevesebb. Másrészt nem hiszem hogy akik ezt mondják, azok hosszútávon tényleg elégedettek, teljesek. A másik még ehhez, hogy nem lehet elvárni, hogy mindenki úgy legyen, mint az itteni hozzászólók, akik jól elvannak egyedül is, vagy még esetleg valaki közöttük le is nézi azt, akinek komoly társigénye van.
Itt is komoly válogatás van amúgy. Ha egy nő szomorú, az normális, jöjjenek vigasztalni! Ha egy férfi szomorú? Életképtelen lúzer. Ez is elég érdekes...
A kérdezőnek szerintem szüksége van lelkileg is egy társra, mert sok olyan terve lehet, amit társsal együtt szeretne átélni... vagy épp jól esne egy olyan kapcsolat, ahol szeretetet, törődést adhat, és kaphat. Sok olyan élmény van, ami társsal másmilyen, akár utazás, akár lakberendezés, akár mozi... stb.
"Van értelme búslakodnom a lányok miatt?"
Búslakodjál csak értéktelen használati tárgyak után.
"Eszembe jut, hogy mi lesz ha pár év múlva beteg leszek vagy holnapután elüt egy kocsi és úgy halok meg, hogy nem is éltem."
Ha holnap megpusztulnék is leszarnám. Ki a francot érdekel, hogy mi lesz azután, ha megdöglök.
Kapcsolatfüggő vagy.
Köszönöm 11-es, te mondtad el a legjobban. Ezt szerettem volna én is elmondani csak nem találtam hozzá a megfelelő szavakat, eseményeket.
Kapcsolatfüggő nem vagyok mert akkor mindegy lenne, hogy kivel csak legyen valakim. Olyan lányok lettek már volna akik próbáltam a közelembe férkőzni csak nekem meg ők nem voltak úgy szimpatikusak, hogy akarjak is valamit. Ezért inkább maradtam egyedül. Azt, hogy kezdeményezzenek tényleg leshetem, erre rájöttem magamtól is. Nem is várok ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!