Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme búslakodnom a lányok miatt?
Figyelt kérdés
Nem volt még komoly párkapcsolatom csak egy rövid, pár hónapos kavarás viszont nagyon hiányzik. Minden haverom boldog meg van barátnőjük én viszont egy lánnyal sem szoktam még csak beszélgetni sem. Kezdem úgy érezni, hogy megy el mellettem az egész élet, nem szeretek így létezni, ha lenne egy barátnőm biztosan sokkal jobb kedvem volna. Próbálok elvonatkoztatni ettől, de mindig újra felszínre tör.
Eszembe jut, hogy mi lesz ha pár év múlva beteg leszek vagy holnapután elüt egy kocsi és úgy halok meg, hogy nem is éltem.
"úgy halok meg, hogy nem is éltem" na ehhez nem kell barátnő. Attól, hogy barátnőd van még nem lesz instant izgalmas életed, azt te neked kell alakítani. Persze kimaradsz abból, hogy milyen úgy hazaérni, hogy otthon vár a párod és azzal ugrik a nyakadba, hogy hiányoztál, de attól, hogy nincs párkapcsolatod még lehet izgalmas életed. Búslakodni semmiképp sem éri meg, az önsajnálatba borulás úgy sem vezet előre, talán, ha nem foglalkozol vele ennyit és megtalálod a boldogságot egymagadban is akkor majd jön valaki aki kiegészít. Az egyébként, hogy nem beszélsz lányokkal csak rajtad múlik.
2018. dec. 4. 14:51
2/15 anonim válasza:
Nincs értelme búslakodni, viszont van értelme tudatosan tenni ez ellen, mert amiket leírtál, azok döntő része csak rajtad múlik, hogy pozitív fordulatot vegyenek.
2018. dec. 4. 14:53
3/15 A kérdező kommentje:
A többi oldala rendben van az életemnek, még unalmasnak sem mondanám feltétlenül. Persze, nem egy kalandfilm az összes napom a héten, de úgy átlagban nincs okom panaszra. Tényleg csak ez a párkapcsolati dolgok hiányoznak (olyasmik amiket leírtál) még ha nem is mindig feltétlenül happy minden.
2018. dec. 4. 14:53
4/15 anonim válasza:
hány éves vagy hogy ennyire búslakodsz?
2018. dec. 4. 15:13
5/15 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2018. dec. 4. 15:26
6/15 anonim válasza:
Élj olyan életet, hogy az vonzó legyen egy nő számára is és jönnek majd a sikerek. Sajnos ez a búslakodás, főleg ilyen fiatalon, nem túl szimpatikus egy nő számára.
2018. dec. 4. 15:28
7/15 anonim válasza:
Mi az amit megteszel annak érdekében, hogy legyen barátnőd? Valóban ott kezdődik a boldogság, ha van egy barátnőd?
2018. dec. 4. 15:39
8/15 A kérdező kommentje:
Nem teszek érte semmit mert rám nem igazán kíváncsiak, nem úgy mint a környezetemben élő srácokra akiknek sokkal könnyebben megy minden.
Nem is az, hogy ebben rejlik a boldogság nyitja csak hiányzik már nekem is, úgy meg, hogy látom a többieket úgy meg főleg egyre elviselhetetlenebb.
2018. dec. 4. 15:58
9/15 anonim válasza:
7-es vagyok
Ha nem teszel érte semmit, akkor ennyi. A sült galamb tudod, hogy nem repül be az ablakon át.
Szóval ne álmodozni meg siránkozni hanem fejjel előre. Tessék ismerkedni, mert biztos van legalább egy olyan lány aki pont terád vár!
Az önsajnálatot meg hagyd abba, mert egy pasinak nagyon rosszul áll!
2018. dec. 4. 16:03
10/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem való az ismerkedés. Ha érdekelnék valakit akkor megkeresne ő engem, de mivel nem így van nem érdeklek senkit, ergo hiába is ismerkednék szándékosan csak kudarcokba fulladnék. Erre már rájöttem néhány év alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!