Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők volnátok szívesek 3 képet linkelni?
-egy lány képe, aki rátok hasonlít
-egy férfi képe, aki arra hasonlít, ami a zsáneretek
-egy férfi képe, aki arra hasonlít, akivel ténylegesen kapcsolatban voltatok/vagytok
Legyetek szívesek, a korotokat is írjátok le a végére.
Eddig a te alteregód a legcukibb. :D
Nem hittem volna, hogy nagyon egyedi fejem van, de nem nagyon találok mégse hasonlót :D Meg sajnos nem is hasonlítok szupermodellre :)
Én nagyjából: [link] (habár ránézésre 35 körülinek mondanám, éb viszont 24 vagyok)
Zsáner: [link]
Ex: [link] (minusz az arcszőrzet)
Amúgy a zsáner és az exek is férfias, magas és "masszívabb" alkatú pasi típusba tartoznak külsőre, csak a volt párjaim szépen szólva husisak voltak (kevésbé szépen hozzám hasonlóan kövérek), míg a zsánerem inkább izmosabb, de hát ez van. :D
24N
en: [link]
csak kicsit ducibb vagyok, nagyobb a mellem és hosszabb a hajam :D de a fejforma/hajszín stimmel, meg úgy tényleg összességében hasonlít
zsáner: [link]
jó ez sztereotip bredpitt, de épp most láttam vele ezt a filmet, és a hosszú haj a lényeg :D de linkelhettem volna tracis flimmelt is, vagy jason momoat... igazabol eleg diverz izlesem van
jelenlegi: [link]
neki kék szeme van, meg régen hosszú hajjal inkább duncan macleodos volt, de bekonszolidálódott a korral :D
24/L
(a jelenlegi 37)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!