Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volnátok szívesek megmondani a frankót nekem?
Üdvözlet hölgyek!
Arról volna szó, hogy bő egy éve 98 kiló voltam, viszont futással leadtam 20 kilót és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok a testemről. Szerintetek szükséges-e még fogynom avagy nem?
Bármilyen építő jellegű kritika jöhet! Köszi előre is!
ügyes vagy, szerintem ez már most is jó! nem látszik, hogy 20 kilóval több voltál.
de ha szeretnél rajta javítani, akkor ajánlom a konditermet. isten ments, hogy kigyúrd magad, inkább kicsit szálkásíts. szerintem :)
ma 20:34
Köszi szépen, tervezem a konditermet idővel!
Jajj, igen! Kort írjatok már légyszi, ha lehet!
Szerintem most már gyurni kéne egy picit .
Illetve azt a sok szört le gyantázhatnád ;D
teljesen átlagos, nem rossz ez már
milyen magas vagy?
szerintem ne szőrtelenítsd a mellkasod
ma 20:36
Teljesen igazad van a gyúrást illetően.
Az az igazság, hogy nem akarom legyantáztatni a testemet! :) (a hátam teljesen sima, a hónaljamat pedig borotválom, tehát no para)
ma 20:38
175 centi vagyok.
Köszi mindkettőtöknek a választ! :)
Fogynod szerintem már nem muszáj, de a tükröt lepucolni eseleg nem ártana :D
Amúgy, ezen még lehet ugyan javítani, de szerintem ez abszolút korrekt és normális testalkat :) Nekem bajom ezzel nem lenne, az tuti :)
Köszi a választ!
A tükörnek semmi baja, mindössze a vaku nyomait látjátok!
Pedig ez a kedvenc gatyám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!