Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan egyedülálló nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan egyedülálló nő (25-35éves) aki nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Nem muszály kapcsolatra vagy szexre gondolni, úgy kell értelmezni ahogy leírtam.

Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Felugorhatsz hozzánk, ha gondolod.

Idén nem lesz se töltött káposzta, se halászlé, mert már unjuk, de valamit azért összedobunk. Ne hozz semmit.

2018. dec. 3. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Hát persze, hogy nem a szexre gondol, de azért egy nyolcvankét éves bácsi négy tacskóval, egy kamasz testvérpár vagy egy ötgyerekes özvegyasszony ne jöjjön karácsonyozgatni, sőt a harminchat éves nőknek sem muszály jelentkezni. Dúrva!
2018. dec. 3. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Nálam a helyesírás fontos tényező.Tehát nem.Inkább egyedül :D
2018. dec. 3. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Biztos, hogy van ilyen, de ők megszervezik, hogy ne legyenek egyedül.

Másrészt érdekes, hogy a helyesírási szabályok betartása téma, de a fórumszabályzaté nem. Kéne válaszolni a kérdésre is, ha meg nem, akkor nem kell provokálni, meg javítgatni.

2018. dec. 3. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Amikor én egyedülálló voltam, szüleimnél és családos bátyáméknál voltam karácsonykor.

Szerintem a karácsony családi ünnep. Egy dec. elején megismert barátnál, partnernél, ismerősnél eszembe sem jutna tölteni.

2018. dec. 3. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

"Másrészt érdekes, hogy a helyesírási szabályok betartása téma, de a fórumszabályzaté nem."

Rendben,akkor kukacoskodjunk. Én meg úgy látom, hogy ez nem kérdés volt, hanem kérés. Javíts ki, ha tévedek, de úgy vélem, ez is fórumszabályzatba ütközik.

2018. dec. 3. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Fekete Karácsony c. fim jutott eszembe, boccs!

Szerintem írd ki facebookra is, mert miért ne...

Karácsony=semmiség ünnepe mikor mindenki otthon döglik és egymás nyomorát halhatjuk vagy veszekszik a család.

2018. dec. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!