Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan egyedülálló nő (25-35éves) aki nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Nem muszály kapcsolatra vagy szexre gondolni, úgy kell értelmezni ahogy leírtam.
Felugorhatsz hozzánk, ha gondolod.
Idén nem lesz se töltött káposzta, se halászlé, mert már unjuk, de valamit azért összedobunk. Ne hozz semmit.
Biztos, hogy van ilyen, de ők megszervezik, hogy ne legyenek egyedül.
Másrészt érdekes, hogy a helyesírási szabályok betartása téma, de a fórumszabályzaté nem. Kéne válaszolni a kérdésre is, ha meg nem, akkor nem kell provokálni, meg javítgatni.
Amikor én egyedülálló voltam, szüleimnél és családos bátyáméknál voltam karácsonykor.
Szerintem a karácsony családi ünnep. Egy dec. elején megismert barátnál, partnernél, ismerősnél eszembe sem jutna tölteni.
"Másrészt érdekes, hogy a helyesírási szabályok betartása téma, de a fórumszabályzaté nem."
Rendben,akkor kukacoskodjunk. Én meg úgy látom, hogy ez nem kérdés volt, hanem kérés. Javíts ki, ha tévedek, de úgy vélem, ez is fórumszabályzatba ütközik.
Fekete Karácsony c. fim jutott eszembe, boccs!
Szerintem írd ki facebookra is, mert miért ne...
Karácsony=semmiség ünnepe mikor mindenki otthon döglik és egymás nyomorát halhatjuk vagy veszekszik a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!