Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapósak az ilyen lányok?
Igen, az a bajom, hogy helyettem más lányt választanak. Ez lehet, hogy szánalmasan vagy nevetségesen hangzik, de már nem először fordul elő és én tényleg nem értem. Nem azt mondom, hogy én egy főnyeremény vagyok, mert közel sem vagyok tökéletes, viszont olyan lányokat választanak helyettem, hogy egyszerűen nem értem...
A legutóbbi eset: Volt egy tök normális egyetemista srác, aki nekem nagyon szimpatikus volt, mert értelmes, aranyos, jófej, humoros és külsőre is tetszett. Komolyan veszi a dolgokat, tanul, sportol, zenél és tényleg nem egy ilyen lezüllöt, nemtörődöm, csapodár, magamutogató semmirekellő típus. Erre összejött egy négy évvel idősebb (26), tanulatlan, munkanélküli lánnyal, akinek már van egy általános iskolás gyereke. A lány úgy néz ki, ahogyan (szerintem elég olcsó és ízléstelen a megjelenése és büdös a lehellete, zsíros a haja), de a viselkedése és a stílusa szerintem tényleg vállalhatatlan... nagyon csúnyán káromkodik, vinnyogva és röfögve röhög, böfög, beszólogat másoknak, butaságokat beszél és mindenről eszébe jut valamilyen perverz, disznó vicc, amit büszkén hangoztat.
Vannak még ilyen lányok a környezetemben és az összesnek van párja. Jó, némely olyan is, de az előbbi példán kívül is tudnék még olyat mesélni, ahol a két fél olyan, mint ég és föld. Szóval, ha helyettem egy sokkal szebb, sokkal okosabb, sokkal viccesebb, sokkal nőiesebb, sokkal aranyosabb stb. lányt választanak, akkor azt még megértem, de ez nekem nagyon nagyon furcsa és érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!