Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapósak az ilyen lányok?
Igen, az a bajom, hogy helyettem más lányt választanak. Ez lehet, hogy szánalmasan vagy nevetségesen hangzik, de már nem először fordul elő és én tényleg nem értem. Nem azt mondom, hogy én egy főnyeremény vagyok, mert közel sem vagyok tökéletes, viszont olyan lányokat választanak helyettem, hogy egyszerűen nem értem...
A legutóbbi eset: Volt egy tök normális egyetemista srác, aki nekem nagyon szimpatikus volt, mert értelmes, aranyos, jófej, humoros és külsőre is tetszett. Komolyan veszi a dolgokat, tanul, sportol, zenél és tényleg nem egy ilyen lezüllöt, nemtörődöm, csapodár, magamutogató semmirekellő típus. Erre összejött egy négy évvel idősebb (26), tanulatlan, munkanélküli lánnyal, akinek már van egy általános iskolás gyereke. A lány úgy néz ki, ahogyan (szerintem elég olcsó és ízléstelen a megjelenése és büdös a lehellete, zsíros a haja), de a viselkedése és a stílusa szerintem tényleg vállalhatatlan... nagyon csúnyán káromkodik, vinnyogva és röfögve röhög, böfög, beszólogat másoknak, butaságokat beszél és mindenről eszébe jut valamilyen perverz, disznó vicc, amit büszkén hangoztat.
Vannak még ilyen lányok a környezetemben és az összesnek van párja. Jó, némely olyan is, de az előbbi példán kívül is tudnék még olyat mesélni, ahol a két fél olyan, mint ég és föld. Szóval, ha helyettem egy sokkal szebb, sokkal okosabb, sokkal viccesebb, sokkal nőiesebb, sokkal aranyosabb stb. lányt választanak, akkor azt még megértem, de ez nekem nagyon nagyon furcsa és érthetetlen.
Sajnos akadnak olyanok (nőben és férfiban is egyformán) akik már kevesebbel is beérik csak legyen már valaki.
Én ehhez úgy állok hozzá, hogy ha neki egy olyan ember is elég, akiről említést teszel az nem az én emberem és még örülök is neki, hogy nem kellettem neki. Szerencsére fejben és önbizalommal rendben vagyok:)
Azért mert az ilyen lányokhoz kevesebb energia kell, hogy megszerezze (az persze más kérdés, hogy meddig tartanak ki...). Vagyis inkább a lányok szerzik meg a férfiakat.
Ha azt szeretnéd, hogy melletted döntsenek, akkor határozottabban kell választanod őket. A királykisasszonyok után nem fognak futni. Legközelebb, ha van olyan, aki nagyon tetszik, akkor azt fejezd ki neki nyíltan!
Tapasztalataim szerint azok a férfiak, akik sportolnak, zenélnek 1/több hangszeren, ráadásul ennek tetejébe még tanult emberek is, bizony megválogatják, melyik nőt kívánják az oldalukon látni.
Egy kis önismeret és önkritika segíthet. A helyetted választott nők szapulása viszont nem. Egyáltalán nem vagy különlegesség a másik nő külső és belső tulajdonságainak becsmérlését tekintve (amiből most annyit hiszek el, hogy neked nem szimpatikus, a többit véleményként kezelem, elvégre nem szentírás a véleményed).
Az a baj, hogy amíg az a nő laza, élvezi az életet és fel is kelti emiatt a férfi érdeklődését, addig te itt füstölögsz a gyk-n. :)
A komoly férfiak megérzik, hogy a nő duli-fuli legbelül, avagy laza, kedves. Nyilván az utóbbi szimpatikusabb.
Volt olyan lakótársnőm, aki iszonyatosan tróger volt.
Betétet a fürdőben hagyta rendszeresen, vagy együtt mosta a ruhával, a konyhát tönkrevágta, nyers hús napokig a pulton büdösödött-amikor hosszú hétvégéről hazaértünk nem egyszer ez fogadott, rengeteget bagózott-ivott, általában seggrészegre, ha volt mosatlan akkor eldugta az ágya alá, kelekótya is volt mellé. Eleinte bírtam, de amikor már hatodjára kellett parázni, mert valami fertőzést szedett össze ott alul, na akkor elegünk lett belőle a lakótársakkal.
Olyan férfiaknak bejött, akikről álmodni sem mertem. Vagánynak, "macásnak" látták, mert jól adta elő magát és jó teste is volt. Ez van.
Ez olyan kb. mint amikor a lányoknak a rosszfiú jön be.
Mondjuk az már másik kérdés, hogy egy naivabb külföldi férfit meg úgy fogott meg, hogy "véletlenül" teherbe esett. :/
Tudod... én is szívesebben lennék együtt egy kedves, megértő, pozitív lánnyal (még akkor is, ha nem a legszebb, vagy nem ő az évfolyamelső), mint egy alapvetően rosszindulatú, áskálódó, felszínes hárpiával.
Ja, és csak úgy mondom, kedves nagyon tanult leányzó: a munknélküliség egy állapot, ami általában idővel megszűnik.
Mert a legtöbb férfi nem egy atomfizikust keres maga mellé, hanem csöcsöket és puncit meg némi babusgatást.
Persze ők is jobban érzik magukat egy értelmesebb nővel, de ha nincsenek csöcsök, jó szex, meg babusgatás, akkor hagyják is a francba.
Minél előbb elfogadod ezt a tényt (némi költői túlzással persze), annál egyszerűbb lesz neked is.
Én pl nem vagyok egy fullos nő, igénytelen nem vagyok, de azért vannak nálam fényévekkel jobb csajok is. De én nem is stresszelek azon, hogy festett köröm nélkül lát valaki vagy smink nélkül, vagy enyhén borostás lábbal kéne szexelni. És amióta ezt így elengedtem, röhejesen jó külsejű és értelmes palik udvarolnak nekem. Párom is sokkal jobban néz ki, mint amit első ránézésre bárki megítélne nekem. Szerintem ennyi a titka, lazának kell lenni.
Jól van, akkor már kezdem érteni. Én egy megközelíthetetlen, hideg, nagyképű, frigid, áskálódó, felszínes hárpia vagy egyetemista p*csa vagyok, ha veszem a fáradtságot és odafigyelek a személyes higiéniámra, odafigyelek a megjelenésemre és foglalkozom a jövőmmel, vannak terveim. Szóval, ha pl. mostantól kezdve nem mosnék fogat, úgy öltöznék mint egy prosti, kiiratkoznék az egyetemről és elmennék utcát seperni, majd az első jöttmentnek szülnék egy gyereket, akkor máris kelendőbb lennék, mert akkor már vagány, izgalmas és laza lennék.... Hát szuper komolyan :D
Amúgy értsétek meg (mert szerintem ez az infó néhány helyen félrement), hogy nekem nem a külsejével van elsősorban a bajom. Mindenkinek más tetszik, alacsony, magas, kövér, sovány, barna, szőke, fekete, ilyen az arca, olyan az arca stb., stb., mindenki olyat választ, amilyet szeretne. Én nem erről beszélek! Az, hogy valakinek szerintem pl. nem olyan szép az arca, az nem igénytelenség, viszont az, hogy valaki büdös és koszos... az mi, ha nem igénytelenség és ápolatlanság? Biztos, hogy nagyon vonzó a gondolat, hogy akkor én egy megfelelési kényszeres tetőtől talpig kicicomázott plázapi*a vagyok és irigylem a természetesen is gyönyörű, laza lányt, aki felvállalja magát és nemet mond a társadalomnak stb., stb., de nem erről van szó! Egyrészt én sem vagyok olyan, másrészt pedig a lány nem laza és természetes, hanem igénytelen és ápolatlan, ami azért egy nagy különbség.
Én elismerem, hogy egy formás csaj és jó alakja van, de nem értem, hogy ez miért akkora dolog. Millió és millió olyan nő van, aki csinos, nőies és szép, de mellé nem köpköd az utcán, nem zabál mint egy disznó, nem böfög hangosan az étteremben, nem kürtöli világgá az ízéstelen disznó vicceit és a tudatlanságát stb., stb. Azt megint nem értem, hogy miért lenne egyértelmű, hogy a lány pozitív, kedves és megértő, nyilván ez valamilyen kutatásnak az eredménye lehet.... Amúgy pedig igen, a munkanélküliség idővel megszűnik ideális esetben csak kérdés, hogy hogyan és meddig. Számomra mondjuk annyira nem szimpatikus dolog, ha valaki 26 évesen egy gyerekkel az oldalán kezd el azon gondolkozni, hogy amúgy lehetséges, hogy tanulni is kellene valamit és nem csak várni a sült galambra...
Számomra amúgy az a legfurább az egészben, hogy pont ez a srác jött vele össze. Ő ennek a lánynak a szöges ellentéte. Nem értem, hogy aki igényes saját magára és gondosan összetartja, tervezi az életét, az miért választ magának egy ilyen párt. Amúgy ezek után már én is úgy vagyok vele, hogy ha neki ez kell, akkor nekem pedig ő nem kell...de azért még mindig értetlenül állok az eset előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!