Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lettek a cigány lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek a cigány lányok olyan 'kapósak' a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan eset van, hogy egy átlag, vagy átlag feletti férfi cigányt választ maga mellé. Miért?

Nem jó már a magyar nő?

2012. jan. 16. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem itt a ti módszeretekkel van gond, mellyel besoroltok valakit "átlag feletti" kategóriába, szívem.
2012. jan. 16. 20:40
 2/17 anonim ***** válasza:
14%

mert a tiniknek meg ázsiai pasi kell

minden miértnek van mertje :)

2012. jan. 16. 20:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Mert az már többmindent megtapasztalt...ha érted mire gondolok:)
2012. jan. 16. 20:41
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
NORMÁLIS VAGY? ez hülyeség. én a büdös életbe nem járnék egy cigánnyal, az biztos.
 5/17 Inkog Nito ***** válasza:
72%
Egyre többen vannak.Szerintem ezzel például magyarázható.Na meg végülis azért van egy-két szép darab.Bármennyire nem szeretem őket,ha van egy normális,szép lány akkor nem érdekel a bőrszíne.
 6/17 A kérdező kommentje:

4. válaszoló

igen, normális vagyok. és sajnos tényleg ez van. és nem általánosítottam, hogy minden férfi, hanem hogy egyre több.

2012. jan. 16. 20:43
 7/17 A kérdező kommentje:

és nem értem, hogy mi jó bennük. büdösek, putrisok, soha de soha nem fognak megváltozni! A vér nem válik vízzé.

Ráadásul baromi beképzeltek.

Hiába van néhány ápolt köztük, akkor is cigányok maradnak.

2012. jan. 16. 20:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Amúgy azért, amiért minden tinilány nigger meg sárga pasit akar - divat, gondolom.

Amúgy nekem fehér lány kell, de az nem feltétel, hogy magyar legyen. A svédek pl. elég jól szoktak kinézni.

2012. jan. 16. 20:46
 9/17 A kérdező kommentje:

érdekes...

de azért akkor is, gondoljunk kicsit bele. mi adózunk, ők ebből élnek, ölnek és gyilkolna (na meg lopnak) büntetés nélkül, és még ezek után képes velük valaki összejönni?

Számomra ez valahogy...nem is találom rá a szót...

2012. jan. 16. 20:52
 10/17 anonim ***** válasza:

ezt honnan a jó anyámból vetted kérdező?

specko 1 általam ismert férfit sem tudok mondani akinek cigo kellene.

2012. jan. 16. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!