Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek a cigány lányok olyan 'kapósak' a férfiaknál?
Egyre több olyan eset van, hogy egy átlag, vagy átlag feletti férfi cigányt választ maga mellé. Miért?
Nem jó már a magyar nő?
mert a tiniknek meg ázsiai pasi kell
minden miértnek van mertje :)
4. válaszoló
igen, normális vagyok. és sajnos tényleg ez van. és nem általánosítottam, hogy minden férfi, hanem hogy egyre több.
és nem értem, hogy mi jó bennük. büdösek, putrisok, soha de soha nem fognak megváltozni! A vér nem válik vízzé.
Ráadásul baromi beképzeltek.
Hiába van néhány ápolt köztük, akkor is cigányok maradnak.
Amúgy azért, amiért minden tinilány nigger meg sárga pasit akar - divat, gondolom.
Amúgy nekem fehér lány kell, de az nem feltétel, hogy magyar legyen. A svédek pl. elég jól szoktak kinézni.
érdekes...
de azért akkor is, gondoljunk kicsit bele. mi adózunk, ők ebből élnek, ölnek és gyilkolna (na meg lopnak) büntetés nélkül, és még ezek után képes velük valaki összejönni?
Számomra ez valahogy...nem is találom rá a szót...
ezt honnan a jó anyámból vetted kérdező?
specko 1 általam ismert férfit sem tudok mondani akinek cigo kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!