Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lettek a cigány lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek a cigány lányok olyan 'kapósak' a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan eset van, hogy egy átlag, vagy átlag feletti férfi cigányt választ maga mellé. Miért?

Nem jó már a magyar nő?

2012. jan. 16. 20:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Könyörgöm, ne támadjatok már!

Nem azt írtam, hogy MINDEN FÉRFI, hanem hogy SOK!

Jómagam ismerik néhányat, ezért írtam ki.

Ami nem azt jelenti (hál' Isten), hogy másnál is így van.

És érezd magad szerencsésnek, hogy nincsenek ilyen emberek a környezetedben.

2012. jan. 16. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:

már csak 1 kérdésem van.

8. kerületbe laksz?

2012. jan. 16. 21:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Még véletlen sem!
2012. jan. 16. 21:20
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért kell sokszor támadni a cigányokat..nem vagyok roma származású,én sem rajongok értük igazán,de nem aszerint nézem az embereket,hogy na ez most roma,akkor ne is szóljunk hozzá.:|

És mindenkinek más az esete,meg nem kéne itt a cigányokat lehúzni,hogy koszosak stb. ..igen,vannak ápolatlanok,de magyarok között is!

2012. jan. 16. 23:12
 15/17 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj!

Majd ha nem büdös k*csögöznek le, meg egyéb szavakkal nem illetnek drága embertársaink, akkor én sem így állnék hozzájuk!

Nem szeretnék reklámozni egy bizonyos oldalt, ezért nem is írom ide ki, ahol számtalan közösségi oldalról leszedett ócsároló szövegeket nyomnak, és azt, hogy M.o. az övüké, a magyarok csicskák, dolgozzanak ők, úgyis csak arra valók stb.

Ha ők változtatnának a magatartásukon, és nem így nyilatkoznak rólunk, nem köpnek le az utcán és még sorolhatnám, én is (mi is) toleránsabbak lennénk.

2012. jan. 17. 00:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj!

Elhiszem,hogy ez rossz..gondolom melyik oldalra is gondolsz.

Velem olyan volt,megyek az utcán barátommal (semmi extra rajtunk,fehérek vagyunk),ilyet szól 2 idősebb cigány asszony:

Ez a 2 is úgy néz ki,mint a halottak..

Valahogy így,nem tudom már.És igen,szoktak utálkozni.

SAJÁT rokonom is ilyesmi lett (félcigány,rossz cigányokkal kezdett el barátkozni,ez is rátett).

Egyik kiírása: magyar kutyák,lájk ha ellenük vagy te is.;)

Valami ilyesmi..elborzadtam. Nemrég amúgy utálta a cigányokat,csak aztán nem értem mi történhetett,cigányokkal barátkozott.

Látod,ezek nekem is rossz élmények (több is van),de tudom,hogy nem minden roma rossz !! Kellemes csalódásom is volt persze.:)

Nem veszekedés céljából írtam le persze,csupán,amiket én gondolok + élmények.

2012. jan. 17. 01:05
 17/17 Chris78 válasza:

Nekem 12 éve cigánylány a feleségem. Szép,inteligens,házias,példásan neveli a gyerekeinket. Ja és a magyarlányokkal ellentétben csinos,de nem nézik ribancnak. Egy cigánylány,ha azt mondja: "szeretlek" -akkor azt komolyan is gondolja!

Ne a putrisokat vegyétek alapul,mert-feltételezem-ti sem vagytok csövesek!

2012. nov. 9. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!