Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik problémám "megoldása"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik problémám "megoldása" lenne az első szerintetek? Melyik pasi a gázabb?

Figyelt kérdés

Elég nagy hendikeppel indultam az életben, de már lassan 2 éve dolgozok, és ugye a célom, hogy ne legyek egyedül legyen végre valakim. Aki komoly és szép nő, ehhez nekem is szép férfinak kell lennem...

Itt jön a probléma: -7.00 dioptriás a szemem, és nagyon vastag az üveg, egyébként hordok kontaktlencsét, de nekem csak a napi lencsét bírja a szemem, egyrészt drága, másrészt monitornál dolgozok és könnyen kiszárad és az rossz. Ha szemüvegben vagyok akkor nem csak lúzernek nézek ki, de úgy is érzem magamat. (dettó ugyanaz mint amikor a kismellű nő nagy melleket akar)

Ha klencsében vagyok és még szakállam is van akkor magabiztos vagyok.

Másik probléma: az első 2 fogam felül ferde, ez is zavar. Bár ez kevésbé, viszont ennek nagyobbak az egészségügyi kockázatai, nehezen tisztítható és jobban szuvasodhat.

Melyiket érdemes elsőnek kiküszöbölni?

1. Szemműtét

2. Fogszabályzó

Mindkettő drága, de én szánok rá pénzt, mert változtatni akarok ezeken.

Ki a gázabb akinek rosszul áll a foga, de nincs szemüvege.

Vagy tökéletes fogsor, szódásszifon szemüveggel?

Nagy dilemma...

26 F

2018. dec. 3. 11:28
1 2
 11/13 Lady Beth ***** válasza:

Kedves kérdező!

Őszinte leszek veled : Nem ajánlom a szemműtétet. Még ha sikeres is a műtét, egy idő után vissza fog romlani a szemed! Amit neked ajánlanék, az egy vékonyított lencsés damilos szemüveg. Mar nagyon sok szép darab van.

A fogaidon gondolkodnék inkább, ha tényleg annyira problémásak.

2018. dec. 3. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés inkább melyik okoz neked a hétköznapokban nagyobb hendikeppet? Ne azt nézd, melyikkel lesz hamarabb nőd, hanem melyik fontosabb, hogy mihamarabb meglegyen, hogy az életminőséged javuljon!
2018. dec. 3. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem biztos, hogy visszaromlik a szeme. Nőknél erre több az esély, ha szülés előtt műttetik meg, mert szülés után tényleg lehet látásromlás, de a kérdező férfi, nála ilyen opció nem áll fenn. Van férfi ismerősöm, aki megműttette a szemét, neki is nagy dioptria kellett, és semmi visszaromlást nem tapasztalt. Egy nőt tudok, akinek visszaromlott, neki szülés után.

Mellesleg engem baromira idegesít a szemüveg, egy rakás dologban zavar, kontaktlencsét meg nem hordhatok, de mivel nekem kicsi a dioptria, én szemtornázok, és az segít, hogy ne kelljen mindenhova szemüveget viselni (amúgy is rendetlen szemüvegviselő vagyok, talán ezért nem romlott tovább -2-től, de most például -1,75-ös mindkét lencsém a szemüvegben, és tökéletesen látok vele, szóval még javult is, ha nagyon erős dioptria kéne, én is műttetném).

2018. dec. 3. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!