Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti "eltűnnétek" ha a pasi első randin nem merne szólni a moziban, hogy mások leültek a helyetekre?
Lol, igen. Pláne, ha szarabb helyre kell emiatt ülnünk. Ha vannak jobb helyek, akkor nem érdekelne, mert akkor amúgy is szívesebben ülnék oda.
Szerintem a filmet sem nézném meg vele, hanem közölném, hogy bocs, de nekem ez így nem oké, de neki jó mozit kívánnék :D
El. Nem szeretem a tutyimutyi férfiakat. Normális hangnemben lehet szólni, lehet, hogy csak elnézték, vagy valami. Úgy gondolom, ez senkinek nem kéne, hogy nehézséget okozzon. Ha arcoskodna meg kötekedne az illető, akkor viszont úgy gondolom, felesleges vitába bonyolódni ilyen primitív emberekkel, keresnénk szabad helyet, ha van, vagy pedig szólnék a személyzetnek. Ehhez nem kell különösebb bátorság, de ennyire talpraesett legyen már a partnerem, úgy gondolom ennyit elvárhatok.
21L
ez csajfüggő.
ez kb olyan mint amikor a csaj bunyózni lát.
az 50%a annyira kis naiv,hogy nem fogja fel,hogy az önvédelmi helyzetekben ritkán vannak választási lehetőségek.
ha nem bunyózol és támadsz akkor rommá ütnek.
és amikor cselekszel és levered a kikerülhetetlent,akkor meg jön a brutális vadállat vagy,másképp is meg lehetett volna oldani,elmebeteg vagy.
a másik 50%nak meg úgy bejön az ilyesmi,hogy utána 10 perccel már a kocsiban belül a rudiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!