Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti "eltűnnétek" ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti "eltűnnétek" ha a pasi első randin nem merne szólni a moziban, hogy mások leültek a helyetekre?

Figyelt kérdés
hanem azt mondaná hogy, üljetek előre inkább, ott még vannak üres helyek. Akik pedig elfoglalták helyet nem kigyúrt kopaszok, hanem átlagos emberek.
2017. szept. 27. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Csak ezért nem. Én is gyáva vagyok. Legalább valaki értené mit érzek mikor idegen emberekhez kell hozzászólnom.
2017. szept. 27. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Én nem tűnnék el, mert rohadtul nem érdekelne,hogy hol ülünk .Ha van máshol is hely, akkor meg felesleges is belekötni másokba sztem :D
2017. szept. 27. 20:35
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Miért olyan nagy dolog szólni valakinek, aki a helyedre ült le? Én elkérem a saját jegyemet, szóval nem téveszthetne meg, el szoktam tenni emlékbe, akár egyedül megyek, akár mással. Ha ő nem szólna, szólnék én, lehet ezt normálisan, talán csak benézték a sort, előfordul. De ha azt látnám, hogy alapból egy gyáva kukac, akkor nem folytatnám vele, társnak nem egy gyereket akarok, hanem felnőtt férfit.
2017. szept. 27. 20:38
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
"Ha van máshol is hely, akkor meg felesleges is belekötni másokba sztem" - Ez nem belekötés. Lehet, hogy ahova meg te leülsz azon az alapon, hogy ott is van hely, az meg megint másvalaki helye, aki jön majd és szépen nem hagyja annyiban, mert oda akar leülni.
2017. szept. 27. 20:39
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Lol, igen. Pláne, ha szarabb helyre kell emiatt ülnünk. Ha vannak jobb helyek, akkor nem érdekelne, mert akkor amúgy is szívesebben ülnék oda.

Szerintem a filmet sem nézném meg vele, hanem közölném, hogy bocs, de nekem ez így nem oké, de neki jó mozit kívánnék :D

2017. szept. 27. 20:41
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Hát ezzel nálam leírná magát..Nem tartanám férfinak, sajnálom, lepontozhattok, de ez van.
2017. szept. 27. 20:42
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

El. Nem szeretem a tutyimutyi férfiakat. Normális hangnemben lehet szólni, lehet, hogy csak elnézték, vagy valami. Úgy gondolom, ez senkinek nem kéne, hogy nehézséget okozzon. Ha arcoskodna meg kötekedne az illető, akkor viszont úgy gondolom, felesleges vitába bonyolódni ilyen primitív emberekkel, keresnénk szabad helyet, ha van, vagy pedig szólnék a személyzetnek. Ehhez nem kell különösebb bátorság, de ennyire talpraesett legyen már a partnerem, úgy gondolom ennyit elvárhatok.

21L

2017. szept. 27. 20:44
 8/16 anonim ***** válasza:
98%
Az eltűnés nem szokásom, ha nem jön be megmondanám a szemébe. Egy ilyen töketlen dolog után meg lenne róla a véleményem, de csak emiatt nem függeszteném fel a dolgot.
2017. szept. 27. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mertem már szólni, mikor ilyen volt, azért annyira legyen bátor, mint én, aki szociális fóbia miatt jár terápiára.
2017. szept. 27. 21:18
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

ez csajfüggő.

ez kb olyan mint amikor a csaj bunyózni lát.

az 50%a annyira kis naiv,hogy nem fogja fel,hogy az önvédelmi helyzetekben ritkán vannak választási lehetőségek.

ha nem bunyózol és támadsz akkor rommá ütnek.

és amikor cselekszel és levered a kikerülhetetlent,akkor meg jön a brutális vadállat vagy,másképp is meg lehetett volna oldani,elmebeteg vagy.

a másik 50%nak meg úgy bejön az ilyesmi,hogy utána 10 perccel már a kocsiban belül a rudiba.

2017. szept. 27. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!