Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti "eltűnnétek" ha a pasi első randin nem merne szólni a moziban, hogy mások leültek a helyetekre?
Lehet hogy csak nem akart szolni. Ez még nem azt jelenti ,hogy gyáva.
Teis szolhattal volna ,ha annyira zavar.
N25
El.
Én azt csodálom a legjobban a vőlegényemben, hogy velem ellentétben egyáltlán nem fél a társas érintkezésektől, annyi h idegenekkel nem kezd verekedni (bírósági perre nem vágyik), de azon kívül semmitől sem fél.
Még a vonaton is elhajtotta azokat, akik elfoglalták a helyünket (3 órát kellett utaznunk azzal a vonattal), pedig azok valami mamikák voltak, akik bactak helyjegyet venni. (Nem lettek lelkisérültek, elfoglalták valaki más helyét)
Nekem ez ipmonáló, meg velem amúgy sem jöhet össze egy puhapocs mert akkor életképtelen pár lennénk.
+ apukám mindig mondta h a férfinak kell helytállnia, hogy a nőnek ne kelljen. A férfi dolga, hogy biztosítsa az érzékeny nő számára az érzelmi biztonságot és a boltban se kelljen neki reklamálnia, hisz ez a férfi dolga.
(Persze csak akkor, ha a nőnek erre szüksége van)
Nem tetszene. A legutóbbi alkalmakkor, mikor moziban voltunk, direkt a szélére foglaltunk jegyet, hogy ki tudjak futni hányni, ha kéne (terhes vagyok). Szóval nekem pl nagyon nem mindegy, hol ülünk.
És ha nem szólna, vagy nem hagyná, hogy én szóljak, igencsak furcsán néznék. Ez nem kötekedés egyáltalán. Mert mi va, ha máshova ülünk, aztán jönnek oda is? És nekünk pl meg szólnak?
Nem szeretem az ilyen gyimóta srácokat, akik nem merik kinyitni a szájukat.
Hááát... Nem tudom. Szerintem inkább szólnék én, és az eredeti helyre ülnénk. A barátom sem az a nagy szájkaratés, minden ilyen dolgot én csinálok. De a 12-essel nem értek egyet. Szerintem nem a férfinak kell intéznie, hanem annak, aki jobban tudja. Én jobban helyrerakom az embereket. Azokat, akik zavarnak, nem félek szólni nekik, vagy kiállni magamért vagy a barátomért. Én ilyen vagyok. A barátom soha nem lesz az a határozott személyiség. Én a vonaton szólok, ha a helyemen ülnek, ő keres másikat. De neki vannak más előnyös tulajdonságai. Például nagyon romantikus, és nekem erre van szükségem. Ha ő is ilyen lenne mint én, állandóan veszekednénk. Így meg kapcsolaton belül az ő véleménye sokat számít.
Nekem fontosabb, hogy egyenrangúnak tekintsen a párom. Benne is ez fogott meg, hogy az akkori albérletemben kitakarított kedvességből. Ha beteg vagyok, főz nekem húslevest és gondoskodik rólam. Viszi a nehéz dolgokat. Cserébe én kiállok mindkettőnkért és kedveskedek neki a magam módján. És nekem így tökéletes.
"Ha ő is ilyen lenne mint én, állandóan veszekednénk. ...
Nekem fontosabb, hogy egyenrangúnak tekintsen a párom."
Nem vagyunk egyformák, én pont egy nyámnyila, határozatlan férfit nem tudnék egyenrangú partnernek tekinteni, de neked meg valószínűleg arra van igényed, hogy te legyél a dominánsabb a kapcsolatban. Nekem meg arra van igényem, hogy egyformán önállóak legyünk a párommal, és az idegesítene, ha határozatlan lenne, úgy érezném, hogy az "anyja" vagyok, nem a párja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!