Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik problémám "megoldása" lenne az első szerintetek? Melyik pasi a gázabb?
Elég nagy hendikeppel indultam az életben, de már lassan 2 éve dolgozok, és ugye a célom, hogy ne legyek egyedül legyen végre valakim. Aki komoly és szép nő, ehhez nekem is szép férfinak kell lennem...
Itt jön a probléma: -7.00 dioptriás a szemem, és nagyon vastag az üveg, egyébként hordok kontaktlencsét, de nekem csak a napi lencsét bírja a szemem, egyrészt drága, másrészt monitornál dolgozok és könnyen kiszárad és az rossz. Ha szemüvegben vagyok akkor nem csak lúzernek nézek ki, de úgy is érzem magamat. (dettó ugyanaz mint amikor a kismellű nő nagy melleket akar)
Ha klencsében vagyok és még szakállam is van akkor magabiztos vagyok.
Másik probléma: az első 2 fogam felül ferde, ez is zavar. Bár ez kevésbé, viszont ennek nagyobbak az egészségügyi kockázatai, nehezen tisztítható és jobban szuvasodhat.
Melyiket érdemes elsőnek kiküszöbölni?
1. Szemműtét
2. Fogszabályzó
Mindkettő drága, de én szánok rá pénzt, mert változtatni akarok ezeken.
Ki a gázabb akinek rosszul áll a foga, de nincs szemüvege.
Vagy tökéletes fogsor, szódásszifon szemüveggel?
Nagy dilemma...
26 F
Jaja dettó a szemműtét. Nekem sem épp szépek a fogaim, de amíg nem szuvasok, büdösek a fogaid, a nők nem szoktak fennakadni ezen.
Szóval először szemek, utána fogak. :)
Szemet először.
Ingyenes tipp: És ne legyél hipszter.
Ingyenes tipp: És ne legyél hipszter.
:D :DDDD
A fogszabályozás nem lesz kész pár nap alatt. Lehet, hogy sosem lesz tökéletes fogsorod.
Orvossal konzultálnék mindkét kérdésben.
Engem nőként kevésbé zavar a szemüveg férfin, nekem is -5-ös van. A szakállat felejtsd el, az esetek 99%-ban szerintem szörnyű. Ha a maradék 1%-ba tartozol, akkor bocsi.
A szemműtét azért jobb talán, mert hamarabb van eredménye. De nem hiszem, hogy kizárólag ezek miatt nincs senkid..
Szia!
Szerintem a szemüveg nem gáz, de ha annyira hülyén érzed magad benne, akkor a szemműtéttel kezdd.
Engem a fogak akkor zavarnak, ha csúnyán kiállnak elöl, és ezzel legalább 50 ponttal alacsonyabb iq szintűnek nézel ki, mint ami vagy. De ha csak kicsit csálé, akkor nem biztos, hogy annyira szükséges a korrekció.
Viszont ha van fogköved vagy szuvasodásod, azt mindenképpen csináltasd meg, mert az igénytelenségnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!